show must go on

Jag funderar på att muta mina julrevybarn med kakor på nästa träning. Så kanske de anstränger sig extra mycket? Hm?

Globen igår var kul, fotade som en galning tills batteriet tog slut (vilket gick alltför fort). Som sagt; sådana shower ser jag oftast 95% av genom linsen. Idag var jag hemma hos Emelie och sov. Men vi fixade en del med julrevyn också. Nu måste jag plugga till min feta redovisning imorrn. Fast jag kan ju lägga upp lite bilder snabbt från igår:












Stegra

Rapport från Globen+fler bilder kommer snart...


Fyra dagar

Shit tänk att det gått fyra dagar sen det blev bloggat här senast! Och då var det ändå inte jag som bloggade sist! Skärpning tack! Well, de senaste fyra dagarna har jag varit i stallet, och fixat inför julrevyn, haft träningar och såå... Sen har jag haft mycket i skolan samtidigt. Jobbigt det där. Idag hade jag bara träningar och ridning och skötning, kom till stallet halv elva men åkte hem vid halv fyra. Hur man än försöker kan man inte vara ett kort tag i stallet, det finns alltid nåt att göra!


Min snygga reklamaffisch för julrevyn ;) Be there!



Här är ju lille Carasco


Lorenzo


Ponnisar i hagen

OJ! Nu sa pappa att Emelie ringt medan jag duschade och sagt att jag ska med till globen! Fatta! Jag ska till Globen! Yeah! Nu kör vi!:D


Teknikens under

En helt ny värld har öppnat sig! Tack Jossis för att du visa hur man laddar ner från youtube:D Woho! Nu blir det ganska mycket lättare att fixa musiken till julrevyn... Hehe 90-talsnostalgi säger jag baraxD Men jag börjar önska att jag slapp tänka på Julrevyn 24/7... Idag släpade jag mig till skolan fast jag inte direkt mådde bra, dags för månadens förkylning. Yay. Men vad gör man inte för en pjästräning? På lördag är det iaf ungdomsledarens dag som gäller:D Ska bli superkul! Men jag missar lördagsridningen igen... Men det känns skönt att få lite omväxling ibland! När allt handlar om vad ska man göra sen, vad ska man göra sen så behövs det lite avledning:P Så, vad ska jag göra sen då? När jag blir stor liksom? Kan jag inte bara bestämma det då? Jag har helt tappat min motivering att anstränga mig nu för något som kommer sen... Inte så braX) Enligt pappa borde jag bli affärsjurist. Happ. Vad som helst bara jag slipper fysik och mattex( Haha och jag som går natur... Meen jag o Jossan har ju en plan:D Hehe... Äh jag bestämmer mig senXD Men nu borde jag åka till stallet snart. Så det blir inte så många bilder:P 


Vi kör vidare på Jossans hagtema;)




Haghäst


Bilderrrr

Är på lite dåligt humör idag så jag tänker inte förpesta den här bloggen med några kommentarer utan jag lägger upp lite bilder istället.




Dom här ploppade upp lite varstans så jag antar att dom ville hemskt gärna vara med i bloggen ;)




Pegaz i hoppgruppen! wiie


Karro och Lord speedar över!


Calippo laddar inför hoppgrupp


Emelie och Calippo jobbar med bommar först.



Rebecca och Cossini galoppar


Två söta små! heh Rebecca kankse undrar vilken fotopose Cossini använder den här gången?:p


Emelie och Calips galopperar mot hindret! Full fart


Calippo hoppar på!







Jag kallar den här för "flickan som blev ledsen för att hennes häst inte ville äta höet så hon tappar höet"


Pantara sötar sig


en halt söting, Danton


Toppis vill in från hagen fort! Grappo tycker att han ska vänta på sin tur, den sabla ungpållen.


Glad Grappo


Annie har typ en grej att hon alltid ska bli bra på bild


Hej Ella


Lilla Selmis också!


Grappo är så söt så vi kör en till på han


Dirty Winnie! Heh åhnuvarjagrolig


Request från Dalia


Nilzsötis

Nej! Stopp! Njet! Nu får jag sluta. Jag orkar inte en bild till och är sjuk och ska sova pronto. Godnatt.




I fredags

Jag hade tänkt blogga igår men så blev det försent och jag pallade inte. Jaja. Igår var det fredag och det var väl kul, vi hade möte som vanligt och bestämde många viktiga saker ;) Heh en kul grej bestämde vi också, som handlar om mig men vad det är får ni inte veta! Iaf inte innan lucia! Well, sen hade jag och Reyes träning och jag kände mig lite matt eftersom det är så kort tid kvar och barnen har sååå mycket att lära. Men de är duktiga förstås. Så det går nog på ett eller annat sätt. Sen lekte Dalia och jag runt i stallet med Linn och Sara. Och jag fotade överallt säkert. Sen fotade jag hoppgrupperna och sen var det hem och kurera mig eftersom jag är sjuuk. Och idag ska jag och Emelie ha träning. Sen ska vi till min praktikplats och få underskrift på att jag varit där. Oj shit jag måste ju åka snart! Hinner nog slänga upp nån bild från igår iaf?
Rebecca och Kingis :)


Haha på toa eller styrketräning? Bestäm själva ;)


Magnat är söt på hoppgruppen


Rebecca och Cossini! dom rev där men det gjorde inget, bilden blev bra och det är det viktigaste! :p


Emelie och Calippo som var lite hostig


Så nu MÅSTE jag gå hinner inte fler bilder, blir jag sen blir Emelie suuuur




Regn

Idag var jag och Emelie i stallet och hade pjästräning. Sen planerade vi lite hemligheter med Eva, hehe men vad det är får ni inte se förrän den trettonde! ;D Det kommer bli awesuum iaf! Sen var det ridlärarvisning iaf, och jag var tvungen att gå hem för att plugga(ja jag ska fortsätta alldeles strax). Så Lovisa sa att bussen gick trettiofem vilket jag dum som jag är litade blint på. Så när jag är nästan framme vid busshållplatsen dundrar förstås bussen förbi mig. Och nästa gick om en halvtimma! Gah! Så jag fick gå hem i regnet (för varmt för att snöa men tillräckligt kallt för att vara, ja, kallt) och jag hade varken mössa(under tillverkning) eller vantar så det var askallt :/ Och jag som redan är jätteförkyld x/  Får ta och kurera mig nu. Men först historia! Hepp!

Förresten håller jag på att lyssna på massa jullåtar nu. Finns det något jag älskar är det just jullåtar. Jag blir aldrig mätt på dom. Åh måste ladda ner, jag menar öh fixa några fler jullåtar, såg att jag inte hade tänd ett ljus!! :o Shame on me!

Favoriter;
- Tänd ett ljus
- Do they know it's christmas
- War is over
- Last Christmas
- Det strålar en stjärna

 NEJ dom är INTE uttjatade. Plugga var det ja.


SCORE!!!

Woho!!! Mitt högskoleprovresultat kom precis med posten:D 1.6!!! Det niXD Jag vet att jag skrev 1.5 förut men jag hade felXD hehe för dom har nåt speciellt sätt att räkna med normativ poäng och vad det heter:P Iaf var det 41422 pers som gjorde det och snittet var 0.91xd haha... Och jag pluggade inte ens:P:P Iaf om ni inte vet det så är max 2.0. Det var 1360 pers som fick som jag:p Och 2059 som fick högre:P Det betyder att jag är bästXDXD Haha eller inte... men nästa gång blir det 2.0 såklartXP Hehe^^


hehe hämnas tillbaka var det ja...

Man kan ju inte låta Jossan komma undan med vad som helstxD Idag hade jag iaf nationellt prov i svenska b. En femtimmars uppsats... fast jag gick när det var en o en halv timme kvar:p Alltså slutade jag halv tolv idag:D Så nu har jag o Jossab suttit och diskuterat diverse hemliga grejer till Julrevyn och skickat foton till varandra. I måndags så red jag Pegaz barbacka:) Kan ni föreställa er den hästen gå i form? Det kunde inte jag heller men helt plötsligt på volten i trav kände jag hur hela ryggen böjde sig uppåt och nacken gick ner och han blev hur fin som helst!!! Det är ett mirakelXD Jag ska aldrig mer ha sadel när jag rider honom:P Så sjukt söt han va=D Snart ska jag till stallet och ha pjästräning, och sen är det ridning som gäller:) Och sköta gullehästarna såklart. Undrar om det blir jag eller mamma som får Calippo idag? Det lät lite på Gunnel som att det är möjligt att vi får dela på honom och så får jag Hampegull den andra veckan;) Spännande... Apropå ingenting så känns det väldigt skumt att ha suttit aslänge vid datorn men klockan är bara halv 4... Jag borde kanske börja göra mig i ordning och åka snart:P


Jag gjorde en liten räd på Facebook och hittade lite fina bilder på Jossan...;P Här beundrar vi Freddie Mercury


Jossan o Ullis på tunnelbanan...


Singstar på Jossans 18-årskalas;P


Jossan dricker... cola? Vi säger såxD


Freddie är fortfarande på TV...


Woho Jossan e 18!


Mihihi:P


Vi försöker sova på pastapartyt inför rodden... (Jossan e längst bak)

Spännande att jag är med på typ alla bilderxP Men jag pallar inte att resten av bilderna har "fel filformat"x( Så ni får hålla tillgodo eller kolla på Facebook;)


konvalescent

Är hemma idag, mår dåligt :/ Gjorde iaf matteprovet idag så jag HOPPAS verkligen att det går bra, men g-gränsen var på åtta omöjliga poäng så jag vet inte :p

Så idag blir det plugga igen det som jag halkat efter i och typ städa rummet och vila om jag hinner. Och snart är det jul! Herregud jag måste börja planera känner jag. Och jag vill sjunga hela tiden men jag har så ont i halsen att det låter skit blööö. Nu tänkte jag lägga upp bilder från hagen i somras. Och när Emelie vaknat från sin powernap ska vi diskutera julrevy. Yeh!


så söööööööööööt


Men är det inte lille Trävis


Men sötis då!


Gustav i hagen!


<3

Ja nu blev det massor av bilder på söta walentino men det är han värd för han är sååå söt och duktig häst :)


Där fick du Jossan!

Haha, jämför tiden mellan mitt och Jossans senaste inläggxD

Tänk vad tiden går fort...

Hehe, som vanligt har jag inte bloggat på ett tag (16 dar)... Men det är helt och hållet skolans fel! Ni borde vara glada att jag är en så ansvarsfull person som anstränger mig i skolan istället för att sitta och skriva en massa blogginlägg...NOT! Men jag gör det iaf. För utan betyg så kommer man inte så långt här i världen:P Och stallet måste jag ju skylla lite på oxå... och sen har jag bara inte orkat släpa mig till en dator och kameran har inte haft nåra batterier så jag har inte kunnat ladda upp bilder... Så! Nu har jag skyllt ifrån mig tillräckligtxD Nu bloggar vi istället;)

Vad har hänt då? Spökkväll, dressyrtävling, div 3... och PLACEBO! Alltså bandet vars konsert jag var på i fredags<3 Så jäkla bra asså:D Jag och min kompis Anna hade superkul, kolla bilderna här nere;) Och sen drog jag och Jossan ut på heartbreak nightxp Men inga bilder från det... Hehe:P Förresten måste jag säga att bilderna på mig som Jossan lagt upp är väldigt smickrande... Kanske inte riktigt vad jag förväntade mig när hon sa att hon hade hämnats på mig på bloggen men... hm kanske man ska hämnas tillbaka lite:p Förresten så har jag inte lämnat tillbaka filmerna som jag lånade till spökkvällenx/ Glömde totalt bort att den läskiga av dom ligger på min byrå (har täckt över den med ganska mycket grejer för att slippa se den). Men mamma är så snäll och skjutsar mig dit ikväll så jag kan lämna den och betala förseningsavgift... spännande att det är jag som har glömt (fast Lovisa också egentligen!) när det är Jossan man brukar förknippa med förseningsavgifter etc (säger bara bibblan:P). Och medans jag kommer ihåg det så var det inte en LB:1 förra söndan utan LB:3 (så det så Jossan!) så nu är det bara raka spåret mot KM! Heja Emelie! Spöa dom där privatisarna bara! Eller inte... Aja kul blir det nog iaf:P Och jag kanske kan överträffa mina egna poäng från senast:P Och så måste man ju gratulera alla som tävlade div 3 till en lyckad tävling;) Så! Nu har jag skrivit en massa! Nöjd Jossis? Jaja jag lovar att skriva mer imorrn... XD
 
Jag och Anna är superladdade...


Men lite tråkigt har vi innan det börjar:P

 
Andra förbandet hade iaf cool bakgrund


Woho Placebo kommer!!!


Jag gillar att snubben med tuppkam täckte sångaren på ett antal av mina bilder...














Dom hade ascoola fast lite läskiga bakgrunder under låtarna


Sista låten:( Men världens bästa konsert:D


Jag och Jossis på bion i torsdags;)


Jossan hoppade på scenen, men min kamera var inte så bra på att fota det...


I lördags försökte jag ta lite höstiga bilder

 


Men hästarna var inte så intresserade av mig:P


Mulle var iaf glad som vanligt när vi skulle ha pjästräning i lektionssalenx)


Min tanke

Funkade inte så bra, Emelie har inte tagit sig i kragen än! Själv är jag typ sjuk vilket inte är så bra när jag har typ en miljard grejer i veckan som händer. Men vi har slagit besöksrekord här på bloggen iaf; hela nio (9) unika besökare på en dag! Tänka sig va! :p

Bara en tanke

Om jag börjar lägga upp massor av bilder från 2008 på Emelie, tror ni hon börjar blogga då? :) Well, let's find out!


Emelie var laidback redan då. Heh, laid back hahahaa, eh


Emelie är healthy och intar äpplen medan jag som en äkta paparazzi fotar allt!


good morning  starshine!


...the earth says hello!


Emelie från samma årgång tävlar Steicia i dressyr. Jag är ungefär lika lysande fotograf som nu då.





Om jag inte ser fel tror jag att det här är Rebecca och Gustav!

Så nu ska jag återgå till matten..

Walentino:)

Hinner inte blogga så mkt, ska precis gå och sova. Men jag tävlade ju Walentino idag på lokala 90 cm och han var SÅ duktig! Tyvärr blev det ett mycket retfullt nedslag men det berodde säkert på mig och han kändes så fin ändå så det gjorde inte så mycket. Lång dag idag iaf! Stod halva 90cm, hela lätt C (med 120 starter tror jag plus unghästar) och lagklassen på banan så när jag kom hem somnade jag duns med huvudet på köksbordet :p Så jag borde sova nu. Och Emelie borde blogga mer! Shape up! Jag kanske ska döpa om den här bloggen till jossans stallblogg feat Emelie ibland. Eller så.




Här är hindret vi rev på...det började ju bra iaf!


Här är ju sötisen i egen hög person! Fast på betet i somras :)

Ska lägga upp fler bilder från idag senare och lägga upp dom på hemsidan också...orkar bara inte idag. SOVGÖTT

Freedaag

Igår var jag och Emelie och såg Michael Jackson's This is it! Den var asbra verkligen åh men så sorglig tycker jag, dels för att han var ju på samma scen som han en tid senare skulle vara på, men då i en kista under hans minnesstund, och dels var den sorglig för att jag alltid blir sentimental när jag ser bilder på Jackson Five(när han var liten alltså). Jag tänker på hur otroligt duktig han var för att vara så liten, han gav verkligen allt men blev ändå så himla dåligt behandlad av mestadels sin pappa men även att han inte fick leka med andra barn osv. Så. Men helt underbar. Och självklart kunde jag inte hålla mig från att sjunga med i typ varje låt eller dansa med i thrillerdansen (vad har jag annars lärt mig den för :p) hehe stackars Emelie jag skämde ut henne rätt rejält i guess.  Speciellt som jag hoppade upp framför bioduken när filmen var klar XD men det blev säkert bra foton ehm :p

Ja sen idag har jag ringt ridsportförbundet ang på söndag, när det är tääävling! Med Walentino! <3 Jag ringde dem iaf för att kolla ifall min betalning verkligen kommit in (Emelies mamma är jätteorolig för att jag inte fixat det där vilket gör att jag blir orolig för att jag inte fixat det o så:p, min mamma bryr sig inte ett spån). Men i vilket fall så verkade betalningen kommit in så nu KAN väl inget sepa sig på söndag? Det får det inte :s Jag kommer vara nervös så det räcker ändå. Jag fick också min kavaj och ridbyxor jag köpt av en tjej i Halland över nätet, fett bra! Nu är bara frågan om jag ska låna Lovisas gummiridstövlar eller Jessicas, för jag kommer aldrig hinna köpa några :/ Jessicas blir det väl, trots att dom är lite korta. Men bättre än mina iaf som inte ens funkar i dragkedjan.

Och så idag är det ju låtmigtänka möte, julrevyträning och hoppgrupp! Shit på hoppgruppen gäller det att rida bra, så inte Eva plötsligt stryker mig på söndag :p Hepp hepp! Vi får väl se... Sen är det ju möte först av allt, och det får jag banne mig inte komma försent till! Men det kommer gå bra. Jag ska gå jättetidigt hemifrån så jag inte kan komma försent hur jag än försöker. Jag ska bara svara på lite mejl. Och räkna matte (request från mamma). Och packa vad jag ska ha med mig. Och...

Här är lite bilder från i maj i år när vi fotade hästar till hemsidan! Rebecca fotade, och jag höll i hästarna.

Söta Radieuse!


Såklart blev min söte Ruby fotad också! Fast lite svårt var det att hålla i honom, han var så nervös (kanske orolig för frisyren), han trampade runt så mycket att jag nästan fick dansa jenka för att undkomma hans lampskärmar till hovar, heh.


Lille Melron fotad i mars eller så, av Bettan den här gången! Fast jag höll fortfarande i.


Från tävlingen i söndags

Det var ju tävling i söndags! Dressyr. Och jag som trodde det var KM, därför vågade jag inte vara med :/ I och försig väldigt stort steg från lätt c:2 till L:b 3 men ändå! Palla vänta till januari för att tävla dressyr igen :( Ja så mellan mitt jobb sprang jag runt och fotade lite varstans med Emelies underbara kamera(...) jag glömde min igen såklart (vilket jag gjorde igår också när KG Svensson hade clinic om tömkörning). Tyvärr hann jag bara fota några, därför lägger jag inte upp bilderna på hemsidan. Typ kul om albumet heter Dressyrtävling med Emelie/Lovisa/Rebecca och Vivianne :p Det gåår ju inte. Ah. Nu kör vi.


Sötisarna Rebecca och Walentino!


Vivianne och Radieuse på banan!


Denna ritt resulterade i en tredjeplats :D


Scoby undrar vem jag är att komma och trycka upp en kamera i hans fejs. Glad är han inte iaf


Scoby taggar


Rebecca värmde upp Walentino till mig på söndag :p :)


Emelie gör en skänkelvikning tror jag. Eller påbörjar en iaf.


Heja Skååbi


Rebecca på banan!


Mycket fin ritt! Endast två points från placering tror jag


Öh, se suddigheten som något konstnärligt :p


Här kommer Emelie och Scoby


Travar mot vinst


Nästan nu..


YEs!


Det är lite som att leta kantareller, hittar man en Lemon finns alltid en Dalia i närheten


"Men jag är ingen kantarell"


Pözz! Jag tycker Lemon var rätt söt faktiskt i sina oreglerliga knoppar! Han borde tävla dressyr oftare.


Sen var det photoshoot med Scobz


Vinnare igen


Hej Scoby


På banan med Lovisa och Lemon


Zorba

Hittade lite bilder på datorn när jag tog en ovälförtjänt mattepaus. Zorba vilar ju sig på landet just nu!


Det var väl dagen innan hon åkte tror jag. Zorbsi!


diverse tävlingsbilder och sånt

Nu blir det en helguppdatering! Har inte hunnit blogga tidigare för jag har typ jobbat hela tiden känns det som. Emelie hade dock inte så mycket för sig tror jag...? :p

Ja, i fredags kom jag superförsent till usekmötet pga världens sämsta busschaufför som kommer typ fem minuter för tidigt med bussen och allt blev bara fel. Sen var det träning inför julrevyn men varken jag eller Reyes hade (mest jag då) haft så bra koll på tider så det stod olika tider lite varstans, vilket gjorde att barnen dök upp på olika tider. Men en sak var bra med fredagen, nämligen att jag fick veta att jag ska tävla Walentino nästa helg!!! På lokala hopptävlingen (90cm clear roundklassen men ändå!)!! Hur då?! Jag har haft honom typ två gånger i hoppgruppen varav en gång då det gick helt åt helv***. Sen har jag bara tävlat honom en gång, vi blev iofs felfria men det kan man knappast credda mig för! Men jag ska inte klaga!! :D Nu på fredag är det hoppgrupp så då ska vi vara asbra och på söndag ska vi vara om möjligt ännu bättre! Woho!

Lördagen då, jag vaknade fem gånger mitt i natten för att jag var orolig för att jag hade försovit mig till jobbet (med tanke på förra helgen..), men jag kom i tid så det gick bra. Hm jag kommer inte ihåg så mycket av lördagen faktiskt.... juste jag red! Dotzi, gick helt okej, han fick asbra galopp i slutet iaf :) Sedan när jag jobbat klart hade vi spökkväll, jag gick väl en tre rundor i skogen med rädda barn hehe (tror nästan alla var räddare än förra året, kan det ha med filmen att göra?). Vid elva ramlade jag i säng för att sova gott till...

...söndagen! Fast jag sov inte gott, var asrädd för att försova mig så jag höll krampaktigt i mobilen för att den skulle väcka mig när den vibrerade (jag hör typ inte min väckarklocka längre). Men jag vaknade femtio gånger under natten när jag tappade mobilen så det blev en rätt ryckig sömn ända tills det var dags att pallra sig upp. I stallet hade Ylva ramlat när hon skulle ta ner hö så Sandra fick hoppa in istället för henne. Vid nio kom Emelie och såg inte alls avundsjuk ut över att jag jobbade och inte hon. Sedan var det julrevyträning igen, med en mer synkad tid (dock är vi fortfarande typ fyra på träningarna av elva, hm?) och alla var jätteduktiga, jag har vart lite stressad över att vi inte kommer hinna men nu känns det rätt okej! Blev kidnappad av Dalia för att ta ut Cassander till en lerig paddock också, men det gjorde inget för han är ju så söööt:) Men det bästa jag vet är nog att ta in alla småponnys från hagen. Dom står och trängs vid grinden för att få bästa startluckan för att sedan kunna galoppera in i stallet (om vi inte hejdar dom innan vill säga). Sedan hamnar typ alla på fel plats. Som idag, jag hade precis guidat lilla Windy till sin spilta då jag ser Nilz gå förbi sin spilta. Whut?? Lite surt vänder jag honom och ska precis stoppa in honom där han hör hemma, men det går inte för att Lemon av alla står i vägen!
"Lemon för bövlen!" säger jag irriterat och drar ut honom och vänder honom till hans egna spilta, men han kommer inte in för där står ingen mindre än Nilz ivägen :p Gah!

Jaja nu måste jag plugga i guess. Och imorrn börjar skolan vilket jag inte oooorkaaaaarr :((( Bara fyra veckor kvar (och jag har fortfarande inte gjort klart min mössa, om jag inte vill frysa öronen av mig i vinter får jag nog sticka på, jag har typ gjort en kant :p). Så!


Hittade lite söta bilder på söta ponnis från stallet :D Allt jag fotar från tävlingarna läggs ju inte upp på hemsidan tyvärr pga platsbrist...

Mulle den söte!

Grappo är glad när det gäller hoppning!


Cheer up Lemon det är ju hopptävling (;


Dalia är jätteberedd att flagga!


Grappo i hagen, en av de sista sommardagarna...


Lilla Snubben, hehe! Åh förresten jag måste berätta, det var så kul i stallet idag. Jag stod och borstade Frostifrost innan jag la på hans (eller hennes?) täcke då det kommer en hel barnaskara plus tillhörande mödrar. De traskar lite i stallet innan de gör det obligatoriska stoppet utanför Lilla Gubben. Ett litet barn tittar storögt och utbrister förtjust:
"Åh en prickig hääst!"
Mamman: "Ja precis som Lilla Gubben! Nejmen, han heter ju Lilla Gubben, hehe!"
Barnet: (förtjust) "Ja som i Pippi Långstrump! Det var den här som var med i Pippi Långstrump!" (edit; då skulle han vara typ 60+)
Mamman: Eh...
Barnet: (så förtjust att han börjar läspa) Ja nu förstår jag! Han är prickig och heter Lilla Gubben! Därför var han med i Pippi Långstrump!!"
Jag älskar barnets logik.


En septemberkväll över stallet...


Lullan kan hoppa hon!


Man måste ju ha en bild på Frostifrost såklart!! <3


Toppis och Danton när de fortfarande var karantänisar :)


Magnat taggar inför dressyrtävling


Haha det här är Amelies nya hälsning till dressyrdomarna för att plocka om möjligt ännu mer poäng! :p garanterad succé!

Ja nu får det räcka tror jag.... ska försöka fixa nån hösthästig bild till hemsidans framsida och sen blir det foton på söndag. Tjohej!


Rosybrown 1 och indianred 2

är nya färgvalen. Jag leker enväldig härskare medan Emelie pluggar eller vad hon gör. Mohahahah!

Bildval

Det här blir svårt. Nu måste vi ju börja marknadsföra julrevyn ordentligt så vi lyckas slå rekord i publikantal i år igen, därför måste man börja i tid. Vi ska ha på skärmarna i stallet och reklamblad, och då måste man ha en snygg och vintrig bakgrund med klatschig text på. Dessa väljer jag mellan;







Jag har faktiskt inte så många vinterbilder, så den här vintern ska jag fotafotafota! Hm men det blir svårt att välja bild iaf, det får ju inte se plottrigt ut men samtidigt inte skrämma iväg alla barn med att det ser tråkigt ut...


Nån gång när den här ponnyn står i hagen med frost på mulen och ett jättevintrigt landskap runt sig ska jag FOTA.

Jag jobbar hårt

Så! nu har jag ÄNTLIGEN blivit klar med fotogallerierna från Elitdressyren, så nu beordrar jag er att gå in på hemsidan och kolla! www.djursholms-ridklubb.com. Jag vet inte varför länken blir vit men klicka bara så.


Paniiiiiiiiiik

fick jag när jag vaknade imorse 09:00 när jag skulle jobba och börja 07:00!!

Hur bövlen lyckas man?? Well, som TUR för mig var kunde snälla Kristina rycka in redan vid åtta så hon jobbade hela förmiddagen (och eftermiddagen för Alexandra) och jag kunde hoppa in på eftermiddagen.

Så jag ägnade förmiddagen åt att tävla Walentiiiinosöt istället! Gick mycket bra förutom att jag hade dödsångest vid nästan varje hinder (hoppas Drabie är glad nu) och hade jätteont i svanskotan. Så stilen blev det väl inget med men mitt mål var faktiskt att komma runt vilket vi gjorde. Felfritt! Och jag glömde inte ens banan! :D Score! Sen kan man väl inte alltid lyckas som Emelie men vänta bara när hon börjar tävla häst, då jvlar ökar konkurrensen, och det är inte så himla lätt att komma åt dom där placeringarna.... nej juste hon har ju kommit tvåa på stor häst redan. Äh då var det inget.


Jag och Walentino flyyyger mot en felfri runda och 58 poäng i stilhoppning


Emelie däremot siktade lite högre, nämligen mot andraplatsen! Ponnybarn alltså! :p

Ella och Remi = BÄST<3

Rubriken säger allt:D 2:a med supertaggade Ella (Sandra du var superduktig som vann!!!) och 1:a med Remi - kan man ha en mer lyckad dag? Jag älskar att rida ponny ju! Nu måste jag ju tävla Ella hela våren... Haha kanske nån gång iaf;) Så nu måste vi fira med bilderna som jag o Jossan tog i fredags;p Men jag tror inte riktigt att Jossan och min kamera är polare för alla bilder på Remi var lite suddiga... Bilderna på Ella tog jag:)

 

 




RSS 2.0