Bilden på Cavalier

Heh lyckades ju inte få upp den förra gången så här kommer den! Men nu är jag i Coruna och har datorn med mig så!



Det här är också Jossans bild, insåg att jag typ inte har några bilder på honom:( Måste börja fota mer alltså! Det finns en jättegullig tvåårig som ser precis ut som Cavvan, han gnäggar också hela tiden:p Så den ska jag också fota. I helgen kommer Linnea äntligen tillbaka, ska bli kulD: Och sen kommer hennes kusin hit också. Men nu ska jag gå och shoppa litex)


Tävlingshelg!



Tävling i 35 grader plus! Cassandra (bilden) och Cavalier (lyckades inte få upp nån bild) var jätteduktiga:) Nu ska jag strax jobba, ha det bra!

OBS! Jossans bild...

Liten update från Marco das Pias


Saknar friesern som stog här litegrann. Dom andra hingstarna är liksom inte riktikgt i samma klass. Haha:p Idag har jag skrittat Witellus och hållit i några ungston som skoddes, förutom mockning och lite smörjning i solen:) Asvarmt väder igår och idag! Förra veckan kom först Alejandro och sen Rebecca hit till vårt lilla hus, Alejandro ska ersätta Curro som höll på med unghästarna. Han fick sparken för han jobbade för lite och var fett lat (men fett snygg enligt Klara), det är iaf en lång historia. Och Alejandro är knäpp precis som Oscar, dom har kommit på att det är superkul att retas med oss... Men för det mesta är dom snälla:p
Och så saknar jag Linnea! Men hon kommer hit om typ mindre än två veckor:D 


En bild!



Lyckades lägga upp en bild! På typ bara fem minuter! Det är iaf Klara och Balou (som egentligen heter Beach Boy) som busar lite när vi fotade honom. Syns nog inte på bilden men han är en asfin unghingst!

förresten, fånen

Haha glömde. Mycket viktigt. Ni vet kanske att jag och Emelie hade likadana telefoner? Just det, hade. För under song-kraan och vattenkriget i Thai hade jag smartass som jag är min dyra nya telefon i fickan i en plastpåse. Eftersom jag blev heelt soaked av vatten blev naturligtvis telefonen typ fuktig. Trots påsen. Batteriet blev blött, mobilen protesterade genom att stängas av och blinka rött. "Men funka" tänkte jag irriterat och gjorde det man absolut aldrig får göra med fuktiga batterier, gånger 100. Nämligen försöka sätta på telefonen igen. Jag försökte dessutom ladda den, så batteriet tvärdog. Och i just den telefonmodellen kan man inte byta batteri, så telefonen var stendöd.

Det är därför jag just nu har en thailandmobil, en Nokia från typ -93 som är lila. Har pimpat den med lite Bangkok-klistermärken som det står Emo på. Dessutom har den världens bästa väckarklocka, när klockan ringer är det nämligen en sur thaitjej som vrålar "THE TIME IS 8:05. IT'S TIME TO GET UP. IT IS TIME TO GET UP!!" Jag vaknar lika garanterat varje gång. Underbart.

Haha, bara en parentes.

RIP

Enita och Navaronne btw :/ Tråkigt på så fina hästar, hoppas de har det bättre nu!


Enita


Navaronne (och Emelie)

lite vad jag gjort

tja, jag tyckte det kanske var intressant för nån!

Ni vet ju att jag var i Spanien med Emelie och jobbade på hästgården. Där var jag till sista mars, då jag åkte världens längsta flygresa till Thailand. Seriöst, jag hade FYRA mellanlandningar. Och resan tog typ tre dagar. Först Santiago de Compostela till Palma i Mallorca. Från Mallis till Zürich, där jag sov på en stol på flygplatsen (landade nio på kvällen och flyget skulle gå sju på morgonen därpå). Från Zürich till Düsseldorf, där jag fick ägna hela dagen eftersom flyget gick på kvällen, och då flög jag till Bangkok. Satt bredvid en galen thailändska, så jag fick lite info om landet hehe!

I Bangkok köpte jag en biljett till Phuket där mina kompisar var. Sen hängde vi i södra Thailand nästan hela resan faktiskt, på typ alla öar (koh phi phi, bäst! Åk dit om ni kan) och även lite i inlandet. Favoritön var förutom phiphi koh lanta, jag och min kompis blev kompisar med ett thailändskt rockband så vi stalkade dom varje kväll ... Vi solade, badade, åt jättegod thaimat, red elefant, blev homies med thaibefolkning, shoppade och solade lite till! Helt underbart. Det roligaste på nästan hela resan var nästan song-kraan som är det thailändska nyåret. Man har vattenkrig på gatorna och smetar in typ mintmjöl i fejorna på varandra för att det ger lycka. Vi firade i Trang som är en av de största städerna i Thailand, helt utan turister så det var vi och bara thailändare som hade vattenkrig!

Vi var även i koh Pangang för att gå på Full moon party, en fest som firas på en strand varje fullmåne (nähä?) och som har typ 30 000 pers under högsäsong. Nu var det bara 13000 för att det var lågsäsong, men ändå.

Japp, sen efter typ fyra och en halv vecka åkte vi vidare till norra Thailand, hängde i Chiang Mai och lärde oss laga thaimat, sen åkte vi vidare till Laos eftersom vi var så nära gränsen. Laos var jättehärligt land! Och världens sämsta valuta! Vi hann aldrig växla tillbaka allt när vi kom tillbaka in i Thailand så vi stod där med en miljon kip som var helt värdelösa. Sista dagarna spenderades i Bangkok där jag shoppade för glatta livet, bla en Mulberryväska, några Longchamp och ett nytt kameraobjektiv!

När jag kom hem från Thailand var jag helt messed upp i huvudet, det var sånt miljöombyte, och det kändes ändå som om jag aldrig varit borta av någon anledning! Jag sökte jobb, var hos Frasse, hängde med kompisar och var på Djursholm nån dag.

Så nuförtiden när jag inte kärar ner mig i Snooks musik så jobbar jag på en klädbutik i gamla stan som jag har hand om helt ensam, mån-lör. När jag är ledig är jag med kompisar och hos Frasse, och såhär kommer det väl vara typ hela sommaren tills hösten kommer, då jag ska ha nåt annat jobb. Siktar på H&M eller lärarvikarie eller Tösses bageri eller så! Ska bli stenrik iaf.

Kommer inte på något mer och orkar inte skriva mer nu... jaja lägger upp bilder nån dag :)

Jaha då åker man hem igen?

Jag bor ju faktiskt i Spanien så det blir hem:p Har haft massor att göra den här vekan jag varit hemma, och jag som skulle blogga så mycket och lägga upp bilder. Men jag lovar att bättra mig och lägga upp minst en bild varje gång jag är inne på internet. Så kanske två bilder i veckan? Haha men lite har jag lagt upp på facebook iaf. Och några lägger jag upp nu;) Men jag har precis packat typ klart och ska sova nu, måste upp innan fem... Tog emot mitt stipendium för några timmar sen och det var iaf kul!


Söta föl i hagen


Jag och Sandro (dressyrhingst) på promenad


Jag med Salto Grande, min nya favorit:)


Missifou, vår söta stallkatt<3


min kära häst

Hej hej längesen! Eftersom jag i princip inte hänger på DRK längre tänkte jag att jag inte har något att skriva om stallet, men så kom jag (eller Emelie) på att jag kan skriva om Frasse, min häst som ni kanske minns? Jag kom på att han fanns när jag kom hem från Thailand, så jag har nu hängt på Råsta Gård där han står! förut var jag lite halvtaggad att hålla på med honom eftersom han bara skadade sig hela tiden och sen kom snön så det mesta blev rätt trist.

Men nu när jag kom tillbaka var han en helt annan häst, i ett jättemysigt stall. Han står stilla nuförtiden och vill inte döda en så fort man försöker klappa honom, han har blivit jättefin i dressyren och kan nästan galoppera ordentligt numer!

Så jag tänkte ju skriva världens inlägg om hur underbar han är, hur söt han var när jag och Emelie försökte få honom att hoppa 10 cm igår, men så idag åkte jag till stallet igen.

Och tror ni inte att hästskrället slänger av mig???


Haha. Skrapade upp armbågen, samt att min tumme är helt uppsvullen.....

Han var jättefin annars, förutom att han innan bitit mig i armen. Han visar väl bara hur mycket han tycker om mig!

Nu på sistone har jag annars vart på DRK rätt mycket, har jobbat idag fm och ska jobba imorrn också (måste sova snart), så får se hur det går med min tumme.. Tänkte lägga upp lite bilder från pållarna jag fotade lite idag och så! Sno inget!


Här har vi pållen förresten!


Och här kommer lite DRKhästar



DRABBEN<33














Emelie hälsar på Sickan


Sickan!

Såe, lägger upp resten en annan dag. Ciao!

RSS 2.0