Tävlingspåsken då

Jag hoppar att åka till farmor i påsk i år för att istället:
- tävla på fre hoppning
- tävla på sön lokala!!!
- tävla på mån dressyr YEY!

Det blir awesome :D Även om det blir trist att inte åka till farmor eftersom jag alltid brukar göra det har jag nåt att se framemot :)

Fint väder!

Då ska jag passa på att promenixa! MYS

Igår var jag i stallet hela dagen

Ja jösses! Som ni kanske vet (eller i alla fall vet idag) så var det ju omställning till sommartid igår, vilket är som bäddat för problems. Jag skulle jobba heldag och komma till stallet sju (klockan sex om det var vintertid fortfarande) så för att verkligen vara säker på att jag INTE skulle komma sent pga nån klockomställning ställde jag om klockan redan i lördags. Det gäller att börja i tid gott folk! Jag kom till stallet fem i sju, och det var helt kolsvart överallt. Jaså jaha tänker jag och blir väldigt lycklig över att vara först. Lovisa droppade in tjugo minuter senare med ett: "Men Jossan är DU här?!" Hehe! Och när Natasha ringde tog hon för givet att jag glömt sommartiden. Men icke!

Tja så det var lite slitigt på morgonen eftersom vi hamnade lite efter i schemat. Men jag var Calleansvarig så jag fick promenixa med honom. Det var så mysigt! När vi gick promenad nr 2 eller så så såg jag en falk som flög över våra huvuden.
"Kolla Calle!" sa jag glatt, men han brydde sig inte ett spår om fåglar utan var mer intresserad av snön på marken istället.

På lunchen tävlade jag Walentinosöt, det KÄNDES bra i alla fall. Synd att inte känslor poängsätts! Isåfall hadejag fått 250. Nu låg jag på blyga 53 poäng, och även fast vi vägrade en gång på muren och petade ner en bom var det ändå inte så jättebra poäng om man säger. Mitt rekord ligger ju på 63 eller så. När ska jag slå det nångång??

När jag kom hem sedan pluggade jag, men var så trött att jag halv tio bestämde mig för att powernappa så jag kunde plugga intensivt nån timma till. Jag vaknade sedan halv åtta idag morse. Hehe.

Och här är bilderna,


Söta hezztar i paddocken (försökte fota lite våriga bilder)


Minette är oskarp men glaa!




Fråst min söta häst




Alla miniponnys samlade! Innan framridningen till ponny lätt:cn började.


Aww titta så många glada bilder på minette på en o samma gång!


Med Linn på ryggen vågar Frosty säga vad han egentligen tycker om mig


Den här sjuuuukt söta privatponnyn (glömde tyvärr bort hennes namn edit: Brianza aka Tjosan heter den) hoppade också!


King i lilla ridhuset efter tävlingen!


Carasco var med! Hehe Freddie hennes kompis och jag klappade lite på dom innan pappa hämtade oss.
"Vilken tycker ni är finast?" frågade jag
"Hmmm" säger Freddie fundersamt, "Clasko tycker jag nog för han hade så tokigt hjärta på rumpan"

Och jag tycker båda hästarna är lika fina! :p


Bowling med u:sek

Det var något grymt stort fel på mitt lags bana. Den var alldeles för halkig. Lag Emelies-Camillas-Bettans&Lovisas bollar var lätt dopade, samt att deras käglor antagligen var gjorda av frigolit. För dom vann ju! Men ja ä inte bitter. Speciellt inte som jag vet hur det egentligen ligger till.


Tagga inför strike, taggaaaaaaa!


Lag fuskare firar ännu en strike pga dopade bollar




haha detta är ju underbart!! Matilda agerar bowlingvärd och springer på banan (för att käglan fastnade på sidan) oooch fort tillbaka innan nån märker! Några minuter senare kommer den riktiga bowlingsnubben och frågar hur det går. Bara bra! säger vi.


Camilla testar en ny metod. Den funkade rätt bra


Emelie R nöjer sig inte med vilken boll som helst!


Nästan alla u:sekare!

Trevlig kväll ändå trots att man inte var i form kanske men tja min bowlingtid kommer väl den också...


Yikes!

Nu, alltså kl 2 på natten, är jag äntligen klar med mi ndel av projektrapporten som måste vara klar imorrn. Var tvungen att korrekturläsa en miljon sidor först och sen skriva en sammanfattning, men det är ändå inget mot Amy som skrev en miljon sidor! Stackars oss... Och imorrn börjar tävlingen! Samling tidigt... 10.00 närmare bestämt vilket i princip är 9.00 eftersom det är sommartid nu, så klockan är alltså tre på natten!!! Eller tjugo över två kanske, jag överdriver väl lite... Men iaf så spöade jag Jossan och alla andra hårt på bowlingen! Fick 206 poäng närmare bestämt^^ Så det var revansch från förra året;) Alla andra var såklart jätteduktiga också men jag var ju bästx) Hehe och sen var det middag på donken och jag drack min goda päronmilkshake<3 Sen kom jag hem och var tvungen att skriva rapport... Och jag har varken packat eller städat mitt rum än och jag blir hämtad typ kvart över 9 imorrn:( Aja ska strax sova så packar vi assnabbt imorrn och slänger in allt annat i garderobenXD Gonatt;)

aa Emelie sa allt

kan ju bara tillägga att Emelie alltså fick hela garderoben samt årsransonen för blommor på en dag vilket var skills! Nu ska jag också åka iväg och bowla! För att spöa Emelie! Vilket inte lär bli så svårt ;D

Årsmötesdag

Idag var det alltså årsmöte för DUS och Stockholms läns ridsportförbund. Började med en föreläsning som kanske inte var så intressant för oss ungdomar utan mer riktad till klubbstyrelserna... så det var lite långtråkigt och Jossan sov sig igenom den:p Men sen var det möte, och jag som varit valberedning med en tjej som heter Karin fick säga hur den nya styrelsen för DUS ska se ut, och så kom det eviga problemet med att hitta en ny valberedning, som tur var så var det två tjejer som kunde tänka sig det så nu är det över för min delx) Alexandra sitter iaf kvar och Rebecca ska inleda sin karriär som suppleant:) Och jag fick ett till diplom som årets ungdomsledare 2009 och så fick jag prova jackan som jag ska få igen, för dom hade glömt vilken storlek jag skulle ha... och jag som väntat på den ända sen US-galan... Aja sen fick jag blommor för valberedningsjobbet och en piké-tröja. Därefter åt vi (jag, Alexandra och Emelie för Jossan och Bettan stack direkt) en helt ok lunch och sen var det bara för mig att sitta på nästa årsmöte, alltså stora distriktets. Det gick rätt snabbt, kan inte säga att jag lyssnade så mkt för jag läste i verksamhetsberättelsen istxp Men jag fick gå fram och ta emot pris för bästa klubb vid DM i ponnydressyr (tror det var DM iaf) för ingen av dom var där:p Så då fick jag applåder och blev fotograferad och fick blommorxD Haha, fast plaketten ska jag lämna till klubben såklart... men blommorna fick jag behålla så jag hade två buketter med mig hem:p Nu ska jag strax sticka och bowla med kära u:sek:D Och den här gången ska jag spöa Jossan!

min skiva igår :)

Så var skivan överstökad då! Den var bäst, måste jag säga! Mycket roligt och jag dansade tills jag hade ont i fötterna. Vilket var väldigt ont eftersom jag älskar att dansa!


Grunge-Emelie och HannahMontana-jag. Väldigt lik måste jag säga not. Ber om ursäkt för min alltidsåfula fotomin!


Jessica och Emelie!

Resten av bilderna är inte så smart att lägga upp här! :)

Underbar kväll iaf!

snart kommer emelie och jessica

vi ska fixa oss inför min skiva ikväll! Jag ska vara Hannah Montana. Hehe.


Det här är jag om en timma typ. Tyvärr har hon lugg och inte jag, men det får gå ändå! Ingen kommer fatta vem jag är ändå. Let's spår!

Pics från Vietnam:)

Här är lite bilder, orkar inte välja så noga så det blir lite random:p


Moppearmé i Saigon


Sao Beach, bästa stället i hela världen<3


Pomeloätande på stranden:D


Om ni tittar noga så ser ni den lilla pärlan i musslan, man kunde peka på en mussla så fick man pärlan inuti!


Vårrullemiddag:)


Hehe, jag och Isabella bottnar i poolen:p (det var inte 1.80m...) 


Längst bak syns presidentpalatset...


londonsk häst


En häst vid buckingham palace

Palla Sverige :(

London var bäst! Jag säger bara :
- We will rock you-musikalen
- Hyde Park i vårsol
- Sola utanför Camden market
- Strosa på Oxford Street
- Titta på förbjudet dyra väskor och skor på Harrods
- Nära-kändis-upplevelse med Michael Jackson, Freddie Mercury, Beatles och Jimi Hendrix mfl på Madam Tussauds
- Fish n' Chips!
- Starbucks!
- Notting Hill
- Brittiska asdåliga barnserier på hotellrummet på morgonen innan frukost
- Afternoon tea på Hotell Hilton
- vänstertrafik!

I <3 London!

bilder kommer snaart


Äntligen ridning:D

Jag har inte ridit på nästan tre veckor, så jag var supertaggad på att hoppa idag! Hade Cantos och han var jättegullig men lite bångstyrig:p Men högt fick vi hoppa iaf:) Jag som hade tänkt att jag skulle fredagsmysa med Isabella nu när jag kom hem och kolla på vår nyinköpta animé, men hon har, för första gången i sitt liv, frivilligt gått och lagt sig tidigt! Och pappa kollar på innebandy så jag kan ändå inte använda dvd:n... Hmm kanske ska blanda ihop lite smör, socker och mjöl som tröst (asgott!) och nörda mig framför datorn...
Nästa onsdag är Jossans skiva så då missar jag dressyrgruppen, och onsdagen efter det är det unga forskare-utställningen så då kanske jag inte heller kan rida:/ Och vad ska jag ha på mig på skivan? Jag tror det var musiktema... Äh jag trackar Jossan lite när hon kommer hem så kommer hon på nåt åt migx) Men imorrn får jag rida iaf:D Undrar om jag kan tigga till mig Svantegull...:p

Hemma!

Jaha då var man hemma igen då:p
Lovisa när planet håller på att landa: Vad är det där konstiga som ligger på marken? Det ser ut som om nån har hällt chokladmjölk över Vallentuna...
Jag tittar ut och ser blåa fläckar eftersom det är mörkt.
Jag: Hmm, men är det inte...
Båda: Snöxp
Hehe vi tyckte det var askul att vi inte kände igen snönx) Men klockan var ju ganska mycket och vi hade faktiskt flugit i tolv timmar så vi var lite flummiga... Om nån har sett kvarteret Skatan så hade jag en kopia av Gun bakom mig, fast hon var inte lika påträngandexD Men lagom irriterande... Vietnam var iaf härligt som jag skrev när jag var där, och folk kommenterade att jag var brun, vilket aldrig brukar hända eftersom alla brukar vara brunare än mig på sommaren och mobba mig för att jag är blek:p Imorse var det bara att gå upp och åka till skolan, har missat en hel del så nästa vecka har jag en massa läxor:( Meeen det är det värt:D Var i stallet idag, det var kul att komma tillbaka såklart! Däremot är det lite fippel med förslagen på nya ledamöter och ordförande i DUS (har ju äran att sitta i valberedningen men var såklart bortrest när listan skrevs) så det är bara att börja jobba hårt direkt... Och så borde jag ha skrivit mitt engelskatal till imorrn, vet iaf vad det ska handla om, så jag får väl skriva ikväll och imorrn innan jag börjar (vilket är halv tolv:D). Idag plattade jag luggen för första gången på två veckor (!) och det kändes lite skumt att ha så mycket kläder på sig:p Jag har shoppat en massa kläder i Saigon, bl.a. en balklänning, två fina kinesiskaktiga sidenklänningar och en jättemysig tjocktröja från Japan:D Tur att min projektgrupp lyckades ta oss vidare till Sverigefinalen i Unga Forskares projektarbetstävling:) Sigge FTW! Hehe, vi ska spendera 5 dagar, 28/3 - 1/4, med att ha utställning, gå på studiebesök och sånt och äta middag med klädkod kavaj... Kul! Och så slipper jag skolan hela den veckan eftersom det är skärtorsdag och långfredag:D Och vi ska vara i metropolen Stockholm, bo på ett flashigt vandrarhem på Fridhemsplan, ställa ut på tekninska muséet och käka middag på KarolinskaXD Hur ska jag klara av att resa bort igen?0.o Men jag missar hopptävlingen:( Så det är inte bara bra:/ Men taggad är jag iaf! Och jag är supertaggad inför hoppningen imorrn! Ska tydligen hoppa kl 8 ist för 9, alltid spännande att se varför man får ändrad tid:p Kanske är det bara många som avbokat, kanske ska jag få rida Plutten och han måste gå och lägga sig kl 9... Hehe:p Men nu ska jag duscha, sova och skriva tal. Yay. Och dumma Jossan är i London:( Och på söndag ska jag vara speaker av alla saker man kan vara:p Foton lägger jag upp när jag har mer tid;)

ponnyuppställningen i div 3-laget i vår

jag snor ämne lite från www.cillybex.blogg.se, fast med viss modifikation; nämligen vilka ponnys jag tror kommer med i laget! Det beror förstås på vilka ryttare som är med men det här är vad jag kan gissa på:

De jag tror har en plats i laget:

Minette (här med Lovisa S på ryggen)

Minette är en mycket duktig liten ponny och hon har ju vanan inne så hon borde antagligen vara med!

Annie

Duktig, snäll och säker och van även hon!

Lady Rowena

Mycket duktig, säker och gillar att hoppa!

Frosty Grey

Förutom en miljard automatiska stilpoäng för bästa söthet är han också grymt duktig på att hoppa!

Utmanartruppen:
Torsten

Så länge han håller bena i styr, fokus på banan och inte tänker så mycket på alla snygga ponnyston så är han duktig och snabb!

Winnie

Vi behöver väl en svart ponny för att bryta av lite färgmässigt! Annars är hon duktig på att hoppa och så, en bonus.

Bubblare:

Ronja

Är det inte dags att Ronja får sin plats i rampljuset nu?! Vissa kan uppleva henne som lite träig(haha) men hon är trofast, försvinner inte på onödiga skenfärder och ser lika glad ut hela tiden. Sadel med svanskappa plus grimma medföljer.

Ja vad tror ni?

hej dålig uppdatering!

Tja i helgen red jag Svantesöt, han var bäst förstås. Och sen blev det inget mer stall utan jag var och hjälpte till på Freddies 8årskalas, och idag har jag fått ett keyboard av en i min klass så jag har klinkat på für elise (första biten) i en miljard år cirkus. Jag har bestämt mig för att lära mig spela piano, så jag kan hitta på egna låtar så jag kan sälja dom och få lite cashflow! Mina planer just nu alltså. Snart kommer Emelie hem.


fjeleenn

tippzbilder!

Efter en lång pluggvecka har jag lite tid att lägga upp bilder på min skötkatt!









 och lite mer hemlängtan till Emelie kanske..? ;D

Vietnam calling

Tja allihopa! Nu ar jag i Vietnam, utan prickar pa bokstaverna:p Vilket jag tycker e asfult... Iaf sa e de supervarmt och svettigt. Dessutom ligger vi 6 timmar fore, sa nar jag skriver ar kl 11 pa kvallen for mig och fem pa eftermiddan for er. Alla verkar lagga sig tidigt pa det har hotellet sa de e garanterat tomt vid de tva datorerna i lobbyn;) Hittils har jag hunnit med en massa saker, typ sett alla sevardheter, badat en massa, matt daligt av maten, osv:p Imorrn ska vi aka o snorkla, ska bli kul:) Idag lag jag pa en solstol o kollade pa alla citronfjarilar som konstant flog forbi, det ar lite konstigt for igar besprutade dom sa att alla insekter skulle do men idag var dom manga fler... xp Trots att det ar ratt vanligt med turister har (fast inte som typ Thailand) sa blir man ganska utstirrad... Har e de mode att vara sa blek som mojligt sa vietnameserna har heltackande klader och ibland handskar o munskydd nar dom aker moppe. Moppe aker alla hela tiden, i Saigon var det helt smockfullt, tank er fem miljoner moppar i en enda stad med nio miljoner invanare...
Jag kanner mig lite allmant som att jag bor i en resekatalog just nu:p Palmer med kokosnotter, trad med bananer och annan exotisk frukt, jag at en sandar stjarnfrukt direkt fran tradet, asgod! Inte som hemmaxD Man kanske inte tanker pa det men Vietnam e faktiskt kommunistiskt, sa ibland ser man flaggor med hammaren och skaran:p Och pa alla krigsmuseer vi varit pa e de ratt mkt propaganda mot "the american empire"xp Vi har sett tusen satt att tortera en vietnames pa i fangelset, inte sadar jattetrevligt kanske men det var precis vad dom gjorde mot krigsfangarna under Vietnamkriget. Och sjalv tanker man ju att tortyr finns val inte i vart moderna samhalle men plotsligt kanns inte 70-talet sa avlagset och det man hor om fangar i Irak osv blir lite troligare... Tur att dom verkar ha aterhamtat sig hyfsat bra iaf.
Det man kan saga om Saigon forutom mopparna ar att det e lite huller om buller mellan rikt och fattigt, ett tjusigt hotell kan ligga mitt bland skruttiga plathus... Men det e valdigt billigt att shoppa o ata pa olika marknader, dom har saklart dyrare stallen oxa for rika kineser:p Men nar jag kommer hem sen sa ska jag lagga upp alla bilder sa far ni se sjalva;)

Åh Jösses#2

Jag är jättetrött och fryser och har ett äckligt prov att plugga till :(:( Jaja snart ska jag till stallet

I see you!

Moahaha...


gos!

Gosade med tippan idag! Imorrn ska jag rida igen för Emelie på dressyrgruppen som är sena tiden, wiie!

punkemelie

haha! Jag fotade ju styrelsen för Djursholm och nu håller jag på att fixa till fotona o lägger in på hemsidan... kunde bara inte låta bli att fixa till Emelie lite!


Häh! Passar hon inte bra i den här färgen såsäg? Borde ge en hårfärgning till henne i present... Frestande att lägga upp denna bilden iaf!! :p

Tippis!

Måste åka till Tippan imorrn! Viktigt! På onsdag ska jag rida igen för Emelie i dressyrgruppen, wiie:D hoppas jag får walentinoo!

btw håller jag på att uppdatera galleriet på hemsidan från nationella ponnydressyren, checka in strax för då är det klart ;)


missade ponnyakuten!

Två avsnitt väntar! Detta är ju lite som avvänjning! man går och längtar efter att se dom men intalar sig själv att det inte finns tid till det! och avsnitten samlas på hög :D Yay!

Sedan funderade jag idag också på hur Emelie har det i Vietnam. Kan man smsa till vietnam? Undrar hur brun hon är? Hon blir ju inte så brun vet jag (eftersom jag jämt vinner i brunhetscontesten efter sommaren) men hon kanske blir lite tomatröd? Isåfall kommer jag skratta. Men jag vet att det skrattet kommer fastna i halsen eftersom det är hon som får sola på en strand i två veckor och inte jag. Och då är det väl okej även om man blir lite tomatröd.

Förresten, detta är en liten sneakpeak! Som jag nämner nu i största allmänna hastigast! Men Emelie och jag (iaf innan hon åkte) kollar efter nåt plejs att jobba på, alltså typ hästgård utomlands när Den Stora Friheten infaller (efter studenten). Coolt va?! Vi har hittat ett stall i Schweiz men inte kontaktat ägaren än. Emelie kan knappt uttala landsnamnet. Hon säger sweisch, jag får väl avvänja henne eller så. Lite som jag och ponnyakuten.


Hade ingen bild på mig sittandes i rutig klänning på ett berg med flätor, så jag får ta den jag fotade i somras med Freddie, på ett berg i just Schweiz. Tänk om detta är jag om ett år? Hehe! Jag kommer säkert isåfall få en del (o)vanor som att joddla när jag ska ropa på hästarna att komma in från hagen men det är ju helt klart värt det!! :p

Tävling idag!

Nu har jag jobbat en hel helg! Hejåhå. Det var jättemysigt. Det är alltid så mysigt när man har lite tid över till att gosa med någon häst. Idag gosade jag mest med Leo, Cumulus och My Way :D Sen när jag skulle hem mötte jag Lina som höll på att fixa Leonardos grejer så de blev "tipptopp" innan Sara skulle komma tillbaka. Åh så vill jag också göra! Det är hur kul som helst att sitta att pyssla och smörja och så. Tyvärr har jag inte den tiden och kommer väl inte få det heller på ett tag :(

I vilket fall tävlade jag på lunchen idag i dressyr, äntligen! :D Hade Walentino min söta gullehäst :)) Fast på framridningen gick det inte så sabla bra. Jag var spänd och Wali kändes mest seg. Sen släppte jag spöt och jösses vilken fart han fick helt plötsligt! När jag sedan var på collecting ring försökte jag slappna av och tänka på en bra låt, och då kändes det mycket bättre. Så på banan kändes det mycket bättre men fortfarande var det väl inte awesome. Det var ändå vår första dressyrtävling så det är bara att öva! :)


Söta polle!!


Åh jösses

jag är så trött. Jag håller på att falla ihop i en hög och somna. Jobbade heldag idag, så nu är det imorrn också! Men då är det tävling med Walentino också, yayyy! Dressyr! Heja! Måste plugga program! :D

Förresten red jag Drabii i dressyr idag och han var jääättefin så duktig söta pollen!!<3  Lite fjantig i början för ljud på läktaren men sen var han jätteduktig hela lektionen :))

Sorry!

Hinner inte lägga upp bilder! Inte idag iaf! Kan ju säga att Tippan var jättesöt och kelig, jag gick först på toa när jag kom till Emelie och när jag sedan öppnade dörren så satt hon vid trappan helt plötsligt jättenära mig och stirrade med stora ögon. Men sen sprang hon runt och ville gosa hela tiden :) Jag lekte lite med henne och så fick hon gå in och ut ett par ggr som hon gillar att göra! Nu hoppas jag att jag låste på rätt sätt...

Sedan var det hoppgrupp, som tur var ringde jag Melina och hon hann säga något om klockan sex innan samtalet bröts, så jag kom dit i tid iaf. Fast när jag skulle hoppa banan funkade ingenting. Jag fick total blackout efter första hindret och mindes inte ett spår av banan! Stackars Walentino...

Nu måste jag gå, hejs!

bloggare nr 1 hemma!

Hihi nu är jag hemma från Berlin! Vi kom hem ett inatt, och planet landade en halvtimma för tidigt! Fatta, hur lyckas ett plan med det? Åka extra snabbt? Extra nerbantade passagerare? Det var visserligen en stjärnklar natt (låter som en mesig början på en novell) så det måste väl varit lätt att flyga...

Gud vi gjorde så mycket i Berlin att jag knappt kommer ihåg vad vi gjorde x) Vi såg alla kända saker, var uppe lite för sent på kvällarna och hade jättekul. Jag lägger upp bilder ikväll eller imorrn för jag har inte hunnit ladda över dom till datorn än.

Nu idag ska jag iaf hem till Emelie! Och klappa på lilla söta Tippiz! Jag hade tänkt att ta med mig kameran så jag kan fota lite söta bilder på henne som jag sedan säljer dyrt till Emelie, kassan är ju lite tom nu såhär efter semestern... hehe. Vi får väl se. Sen vet inte jag vilka tider det är på hoppis idag, eller om vi har u:sekmöte idag. Jag känner mig så ouppdaterad! Jösses!

Well well nu ska jag kila iväg alldeles strax! Hoppas jag fattar hur man låste upp dörren, det var en massa olika steg man skulle göra....

Snart!

Hehe snart åker vi... Jag saknar redan allt här hemma:p Igår red jag Nilz, när Eva klagat lite på mig så att jag började rida så blev han superfinxD Gullig! Haha jag har ett vagt minne av att förra gången jag red på en måndag ett lov så fick jag också Nizze av Eva:p Nu har katten fått fnatt för hon upptäckte att dörren till förrådet på övervåningen var öppen. Jag har skrivit en lapp till dig Jossan som sitter på trappan:) Så att du hittar min hemliga godisgömmax) Iaf så har vi nästan packat klart nu allihopa, men min familj är ju lite dålig på det där med att bli klar i tid... Jag börjar bli lite taggad men jag hatar att flyga för jag får alltid så ont i öronen när man startar och landar:( Jag matade Svante, Calippo, Lorenzo, Ella, Remi och Nizze med McDonald'säpplen och morötter igår, t.o.m. Calippo tuggade glatt i sig, honom brukar man få gnugga in äpplet i munnen på innan han går med på att det faktiskt är gott:p Men det kan ju bero på att dom precis skulle få mat så att han var hungrig. Och Mantos och Scoby och Selma fick oxå:) Mantos ser alltid så bedjande ut när man matar Calippo så jag bukar alltid ge honom också. Men, det var allt från mig två veckor framöver, om jag inte lyckas hitta nåt internetcafé så jag kan blogga på plats;)


Dan före dan...

Inte jul alltså utan Vietnam:D Nu blir det varmt för hela slanten, när vi kommer tillbaka kanske all snö redan är borta! Lite sorgligt men skönt om vi skulle lyckas undgå vårfloden, men den startar säkert dan efter att vi kommer hem bara för att jävlas:p Imorrn samma tid sitter jag på Arlanda och väntar på planet som lyfter kl 17... Jossan är i Berlin och dissar mig denna sista dag jag är hemma:p Jag längtar efter att slippa det eviga snöandet och bara slappa, inga saker som måste göras, ingen skola (fast lite plugg) och framförallt ingen stress!!! Den kommer väl sen när jag kommer hem och inser hur mycket jag måste ta igenX( Men iaf, jag ska rida kl 18 idag, sista gången på två veckor och fyra dar! Hoppas det går bra:p Magnat var iaf duktig när vi hoppad i lördags:) Och Calippo, han är ju bäst vad han än gör:D Igår på jobbet fick jag och Jossan skotta snö från uteboxarna, faktiskt rätt kul för jag är inte höjdrädd, men kallt och blött, och tungt:p Men hästarna tyckte det var spännande. Idag har jag städat mitt rum jättenoga så att det är fint när Jossan kommer och leker med Tippan:) Men packa har jag int riktigt hunnit med... Så det ska jag göra alldeles strax. Men först lite vinterbilder som avslutning (förhoppningsvis) på vintern, så tar vi nya tag när våren och jag kommer hem 17 mars! 


Vårt snöiga hus


Tippans tasspår på verandan


Den lagom stora snöhögen på vändplanen


Min kära busshållplats


Amy posar med vårt projektarbete Sigge:)


Jossan och Ullis har allvarligt roddmöte bakom verktygslådan. Ullis är vår eldsjälsordförande, Jossan vår drivkraftiga vice ordförande...


...själv gör jag inte så mycket vettigtx)


Solig väg till stallet:)


Sol ute sol inne,

sol i stallet sol i sinne<3


Drabiozo var glad

My Way med:p


Lilla Maestro kikade ut ur sin glugg


och Othilia såg hungrig ut:p


Medan Hampe var gullig som alltid


Hemma tränade Tippan på sin välkomsthälsning till Jossan;)


RSS 2.0