Stackars bortglömda blogg

Hur ska det gå för den här bloggen egentligen? Ingen som vet. Har iaf varit hemma ett tag nu och det känns bra fast jag har inte direkt saknat stressen över allt man ska göra. Har iaf hunnit rida fyra gånger, först S, sen Jiminey två ggr (min nya favorit) och Top Esprit. Var verkligen hur kul som helst att rida lektion igen!
Har pratat jättemycket i telefon med Linnea också, och tydligten händer det grejer därborta i Spanien! Fast mest bra grejer som tur är:) Längtar tillbaka litegrann.
Och så har jag ju en pojkvän nu också! Och om någon nu skulle läsa den här bloggen och undra vem han är så är det bara att scrolla ner till inlägget under och kolla på bilderna. Inte så svårt att lista ut vem det är eftersom det bara är en kille som finns med på dom. Markus heter han iaf men mer säger jag inte:p
Ska strax till stallet igen och rida istället för Cissi, ska bli spännande att se vilken häst jag får (och hur bra det går eftersom jag är fett förkyld).


Men ingen kan vara finare än Calippo!!!
(OBS Jossans bild)


Så var man hemma igen

Saknar redan alla djur och människor från Spanien, var så sorgligt att prata med Linnea i telefon igår och inte irl. Men kändes ändå som att det var rätt tidpunkt att komma hem, så jag hann säga hejdå till finaste Calippo. Och Drabben såklart. Har verkligen hänt hur mycket saker som helst, var ska man börja? Det får bli många omgångar med bilder, lägger upp några som Klara tagit idag:)


Jag med liten fölis


jag och Balu som egentligen heter Beach Boy


Photoshoot med Salto




Vi säger hejdå till Pico som åkte hem


Jag och Rebecka utanför IKEA


Rycker manen på Sandro


Jag rider Crown Lady, ett ungsto


Allmän partystämning med Rebecka, Andrès och Alvaro (plus Cassandra och Sarah)




Fotboll på lunchrasten! Svenskarna vann. Absolut. 


Ledig dag i Lugo med Markus, Linnea och Klara. Rebecka ville helst stå bakom kameran.

Men här är hon med iaf

Fler bilder en annan dag!

Vila i frid, världens bästa hästar





<3<3

RSS 2.0