En äkta tävlingsgroom!

Haha det är jag det! Har haft så fullt upp med tävlingen så jag har inte hunnit blogga på ett tag... Men det är verkligen kul att följa med på tävling, och speciellt på så här hög nivå! inte för att Javier är bland dom allra bästa i Spanien eller så men han kvalade in till Mastern iaf som bara tio av minst 50 ryttare fick hoppa, kvalet var i 1.40 och där knep han en plats med Dolores som han aldrig tävlat 1.40 med! Men han hoppade Witellus i Mastern för Dolores kan inte hoppa 1.50, men han åkte ut första rundan. Mastern är nämligen så att man hoppar samma bana många gånger tills det bara är en av två kvar som klarar sig felfritt (eller har bäst tid), och varje omgång höjer man hindrena så alla hinder såg jättehöga ut efter ett tag (men jag vet inte om dom var högre än 1.60). Och han som vann är femte bäst i Spanien så det är ju rätt kul att han tävlar mot så duktiga ryttare! Och alla hästarna var jättesnälla, tom Witellus som ju är hingst:) Men det var verkligen långa dagar, och när vi skulle köra hem hästarna i söndags kväll var vi hemma vid halv två... Tävlingen var förresten i Ferrol, som ligger typ en timme bort. Det roligaste på hemvägen var när vi skulle passera vägtullarna, då fick han luta sig ner genom fönstret för att kunna betala, det såg så kul ut:p Annars måste jag säga att Javier är nog den roligaste chef jag nånsin haft (förutom Linnea då;)). Men imorgon kommer Klara hit så då blir jag chefen! Haha!

Nu är Lovisa här!

Haha känns skumt med en rumskamrat igen:p Idag har hon fått jobba hårt, och så skrittade hon Dolores när jag skrittade Cassandra, och sen skrittade jag Witellus också. Det är ungefär så mina riddagar ser ut på senaste tiden... MEN Javier kom hem från Tyskland idag, han har varit hos Schockemöhle (han som köpte Totilas ni vet) OCH HAN TRÄFFADE TOTILAS och inte bara det! Han hjälpte till när dom tog sperma från honom också!!! Asså fatta att han bara lite sådär slängde ur sig förra veckan att "förresten så åker jag till Tyskland sön-tis och så träffar han Totilas och allt!:o Och Schockemöhle tyckte att han skulle ansvara för Spaniendelen av försäljningen av fryst sperma typ från Totilas och så! Gaah! Vart har jag hamnat egentligen? Alldeles för häftigt ju:p Men iaf så har vi nästan fixat det här med jobbare nu:D Och Jessica kommer hit också, det blir najs! Plus en till tjej från Sverige som heter Klara och kanske en tjej från USA. Annars har vi mest varit trötta och klagat på Oscar och Curro som inte vill hjälpa oss för dom tycker dom har så mycket jobbigt jobb själva (men dom blir inte ens så varma av det att dom behöver ta av sina tjocktröjor när det är 25+...). Igår hämtade vi Lovisa på flygplatsen i Santiago och turistade sen i stan, kollade in den stora kyrkan plus åt en massa glass, och Lovisa shoppade lite smycken. Förhoppningsvis är vi lediga på måndag så vi kan åka och shoppa i Coruna också:)

Sov gott!

Haha och nu säger Linnea att den här gården är ju faktiskt en av Spaniens främsta, med typ några av dom finaste hingstarna i Spanien... haha vad knäppt!


Liten update från sega mig

Tänkte börja med att tacka Cornelia för all bra info i kommentaren!:D Och GRATTIS till ponnylaget, det kommer att gå asbra för er i år för ni är bäst! Och jag hade ingen aning om att Luna åkt, varför?
Annars rullar dagarna på här borta med massor att göra nu när det bara är jag och Linnea, men snart kommer ju Lovisa! Men hon och Linnea åker hem med samma plan (men Linnea kommer tillbaka efter en månad ju så jag kanske överlever), men förhoppningsvis kommer det två svenska praktikanter snart!
Jag har iaf skrivit ett brev till er i stallet så jag hoppas mamma sätter upp det på nån bra anslagstavla snart;) Idag har jag iafa mockat, höat, fodrat, tagit in och ut hästar, skrittat och travat lite på Dolores och tränat flätteknik på Witellus (som var måttligt road men stod stilla och var snäll) medan Javier och Linnea hämtade tre ston till (det börjar bli fullt här nu). Och en god nyhet var att Andrès inte kom hit idag, han är alldeles för intensiv och inte ett dugg trött när man själv är trött efter en lång jobbdag... Så idag tänkte jag komma i säng tidigt (allt innan tolv är tidigt) för imorrn är det extra mycket mockning...:p Mocka på!

Dags att sova!

Kom på att jag inte bloggat på jättelänge, men Jossan har ju bloggat så då har jag inte orkat. Borde gå och lägga mig, men på nåt sätt är man uppe alldeles för länge varje dag, kan bero på att vi åt middag halv elva... Annars är allt bra här, men det är lite jobbigt att göra lika mycket som tre personer när vi bara är två. Men vi håller på och letar folk att anställa, känns skumt att lägga upp annonser istället för att svara på dem! Men det är jättemånga som vill komma hit, så det blir svårt att välja. Just nu funderar vi på två tjejer, en av dem från USA och en från Irland. Men Jessica (Dabérius om ni kommer ihåg henne från stallet) kommer antagligen hit och jobbar ett tag:) Och Lovisa ska komma och hälsa på under påsklovet! Och Linnea tänker åka hem en månad till Sverige så då blir det jag som är boss istället över de nya som kommer hit... Haha hur ska det gå?:p Men nu ska jag iaf gå och lägga mig!

bye for now

japp da var min spanienvistelse över! Akte fran stallet igar redan, paväg mot thailand för er som inte vet :) Är fortfarande inte framme, har fyra mellanlandningar och är just nu pa näst sista (düsseldorf) sa jag panikbloggar pa en betaldator  som inte har a (alltsa bokstave a med ring över). Spanien har varit underbart och förhoppningsvis kommer jag tillbaka dit (mina stallkläder är kvar).. sa ni far hoppas att emelie tar fram sin kamera nu och börjar fota, tills dess kan hon ju försöka lägga upp mina bilder ;)

Bara 6 timmar kvar nu tills planet gar! Kommer inte blogga här mer förrän jag kommer hem kanske, sa ni kan läsa pa thailandbloggen eller min privata blogg.. fast ingen av dem bör tas seriöst :p ni är härmed varnade!

ses i maj! ha det bra alla!

RSS 2.0