det var ett tag sen!

Har varit lite dålig på att uppdatera, får ta mig i kragen nu när till och med Jossan skriver! Har väl inte hänt så jättemycket sen jag senast skrev, tävlade Hampe på Div 3. Kom tia i förklassen vilket var en placering så det var ju kul! Men sen fick jag åtta fel i lagklassen (fast jag fick ju vara med iaf) och Hampe var duktig hela dan. Sen ahde  jag en tävlingsfri helg och igår var det dressyrtävling, hade såklart Svante! Testade att rida med sporrar, funkade bra men vi hade lite småmissar men fick ändå helt okej procent. Annars har jag ridit en amssa också, hade Svante i hoppgruppen för tre ggr sen, var superglad:D Trodde att jag skulle få honom i fredags för det är typ bestämt att jag ska ha honom, men istället fick jag Fanny som är en ny häst. Hon var fin men lite knäpp.

Idag har jag varit i skolan och sen var det fika med Malin, det var kul:) Kom hem från stallet för en stund sedan, vi hade Elitdressyrmöte (sådär elva månader innan det är dags). Kommer vara i stallet varje dag den här veckan, imorrn är det clinic (måste bara hitta biljetten...) och sen är det ju ridning och sköta Svante och tävling på söndag.
Har iaf kommit igång med träningen nu! På tisdagar kör jag och Sanna stenhård (eller kanske inte) gymträning och på fredagar är det ett medel-gympapass som är fett jobbigt!
Annars har jag inget att göra, som vanligt alltså. Men nu måste jag börja plugga ordentligt, har grammatiktenta om tre veckor! Överlevde historiatentan, får väl se vad resultatet blir...

Hade jag varit teknisk hade jag också lagt upp några häftiga bilder men jag är ju inte det så..

trollar med ps

På grund av min lite olyckliga höst (dubbelsidig lunginflammation och sedan hjärnskakning med inkluderad hjärnblödning..) så har jag lekt lite framför datorn med photoshop! Och här tänkte jag visa två verk, på islandshästar:

FÖRE:



EFTER:



FÖRE:



EFTER:



Heh! Jag borde ta jobb på nån retuscheringsfirma, right?! Eller inte..
Ok, bye!

Tävlingshelgen

Gick faktiskt mycket bättre än jag trodde! Kom trea med Svante - vår första placering i hoppning:D Och så slog Rebecca mig med en sekund bara i lc:n så Hampe kom både etta och tvåa fast han fick bara en rosett:p Men en rätt lyckad tävling alltså! Förra veckan var jag supermycket i stallet, red ut på Cassander tre gånger vilket var superkul:) Och så red jag Jiminey i onsdags, och Hampe tor+fre. Och i lördags lastade jag hö med Rebecca, Carlos och Johannas kusin Erik, och det var faktiskt också kul. Annars har jag mest gått runt och surat över min historiatenta, ska bli intressant att se om jag överlever den. Imorrn ska jag förhoppningsvis börja träna igen iaf! Jag och Sanna ska till Friskis o svettis, får se om jag har nån kondition kvar.
Nu ska jag tagga inför en morgondag med finskainlämning och SOVMORGON äntligen!
Idag var det rätt kul på jobbet också, fast jag inte lyckades boka nån. Men jag övar mina social skills:p

RSS 2.0