5-2=3

Nu är vi bara tre svenskar kvar här, eftersom Klara och Rebecka åkte hem i måndags. Men vi jobbar på som vanligt. Har iaf bokat biljett hem nu, så den 11 augusti är jag tillbaka igen! Då blir det kanske fart på bloggen igen:p Nu måste jag ge internet till Linnea och så ska jag gå och duscha. Kan behövas...


I väntan på middag

Idag, precis som de senaste dagarna, har det verkligen varit skitväder. Idag var sämsta hittills. MEN det verkar som att det blir lite solsemester innan jag kommer hem iaf:D Klara står och lagar middag, javier och Ana kom hem från Aachen vid sju så vi fick mer mat för nån halvtimme sen. På måndag åker Klara och Rebecka hem, sorgens! Tur att Markus och Linnea är här så jag inte blir ensam igen:p Annars känns det som att det inte händer så mycket här utom Alejandros inbillade krig mot oss svenskar. Idag när han pratade med mig på spanska så svarade jag på engelska, och han kan ändå en del engelska men då sa han att jag måste prata spanska för annars fattar han inte och du kan ju spanska. Men det kan jag ju inte. Fast jag lyckades ändå men det är så knäppt att han och Oscar tycker vi är knäppa som är i Spanien och inte kan flytande spanska. Att vi kan flytande engelska är liksom inget de bryr sig om, för om man är i Spanien då ska man prata spanska... Finns en massa intressanta historier att berätta om Alejandro men jag tror jag spar dom, annars blir det bara massa klag på den här bloggen och jag har ju faktiskt kul för det mesta! Det enda ni behöver veta om honom är att han är så korkad så man kan liksom inte göra annat än att skratta åt om fast man helst av allt vill banka in lite vett i skallen på honomxp Tur att man vet att ens egna liv är mycket mer lyckat än hans. Skadeglädje är den bästa glädjen.

Får se om jag lyckas få upp lite bilder, inte lika många och fina som Jossans men ändå...

greetings from stockholm, sweden

Hej hej, längesen man skrev här! Idag var jag i alla fall på betet och hälsade på hästarna med Elisabeth. De var så sjukt söta, speciellt Frosty som man bara ville lägga ner i väskan (mulberry) och ta med sig hem!! Vi satt mest på en sten för båda var trötta, och Frostisen stod hela tiden brevid och typ vilade huvudet på ens axel... Kul att hälsa på alla hästarna igen iaf!

Först var jag halvt otaggad på att fota eftersom hästarna var så sega, stod mest och sov. Men jag tog mig i kragen eftersom jag ville ha lite nya bilder, så jag tänkte att jag kan passa på och mata den här bloggen med lite bilder ;) Så det blev mest huvudbilder.

Om ni "lånar" nån bild måste ni btw säga vem som fotat, det är alltså jag Jossan. Tack!


Frosty


Joe


Grappo


Haha fotade grappo rätt mycket. Han är ju bara för söt...


Twiggy


LG






Rivaldi solar


Drabben<3


Vi trodde först detta var Solaris som solblekt sig lite(!) men det visade sig vara en NY häst! Så ser den ut alltså! Jättesöt och har ett flygande steg, säkert stallets nästa dressyrhäst. Men vad vet jag.


Taikon


MW


Maik, Magnat och S




Lemon


Calippo. Väldigt trött.




Annie posar som vanligt


Lemon LG och Scoby

ha det bra!

Frukostblogg #2

De senaste dagarna har jag varit inne på internet hur mycket som helst. För att vara här alltså, inte jämfört med hemma... Javier är nämligen i Aachen och kollar på hopptävlingarna den lyckosten, men vi har iaf internet som tröst. Men mest har jag kollat flygbiljetter, för den stora frågan är ju När ska jag åka hem? Men jag funderar på att semestra lite först men det får vi se. Klara och Rebecca bokade iaf biljetter sent igår men jag lyckades inte höra datumet (och dom har inte lyckats pallra sig upp än fast vi egentligen ska börja halv nio...) så det blir en spännande överraskning sen. Men det är om mindre än två veckor iaf. Och Linnea vet inte hur hon ska göra heller, och hennes kusin Markus åker hem typ v 33. Men det verkar som att det ska komma en ny tjej strax efter att Klara och Rebbe åkt. Och den   18:e kommer det två praktikanter så jag tänkte åka hem (eller på semester) senast då. Så jag är hemma senast v 34! Det är ju assnart! Jag kommer sakna alla djuren och Javier och svenskarna såklart, och lite Oscar men absolut inte Alejandro, han får gärna hoppa ner i grodpölen och stanna där...
Just nu rider vi bara unghästarna igen, som när Jessica var här. Men jag har mest ridit ett grått sto som heter Celebrity som är minst inriden av alla såklart. Men jag gillar henne även om hon gärna protesterar högljutt när hon är lite trött. jag fick hoppa henne i förrgår, det var supersvårt men kul! Har ju inte hoppat sen början på april, och så jobbar man i ett hoppstall hehe. Annars rullar allt på här fast inte som vanligt, nästa vecka är alltid helt annorlunda är den förra känns det som. Men Alejandro är lika schizofren som vanligt. Honom skulle man kunna skriva en hel bok om men den skulle nog ingen läsa. Nej nu har jag klagat färdigt på honom, och det är fortfarande bara jag och Linnea (och lite halvt Markus) som är uppe... Dags att ta fram grytlocken.

Canica!

Lovisas favorit här nere i Spanien är en liten c-ponny som heter Canica (betyder kula, en sån där som man spelade med när man var liten), och när hon var här så tyckte hon att Javier skulle göra nåt med henne istället för att hon bara skulle gå i hagen. För han tänkte att hon blir en perfekt ridskoleponny när han startat sin ridskola (om det nu nånsin blir en sån), men så kom dom på att dom kanske skulle avla på henne. Så nu ska hon få föl med Conquistador, den fina hopphingsten. Undrar hur det kommer se ut? Ni kan ju föreställa er en blandning från bilderna.

Idag har vi iaf storstädat huset, det är nog finare nu än när jag kom hit till och med. Men det kändes lite som att det var dags, jag hittade tre spindlar och ett myrbo på min sida av rummet, Linneas sida var minsann krypfri. Men det är så jobbigt att städa när man slutat jobba klockan tio på kvällen och dör av hunger så det blir lätt stökigt... Så förhoppningsvis orkar vi hålla efter  allt lite bättre nu när det är så fint:p

Annars händer inte så mycket, men jag blir lite mobbad för min stockholmska (bor ju med en skåning, en värmlänning och en från Jämtland så...) och så har vi fått tillåtelse att rida ungstona (eller snarare så är de inte lika knäppa längre). Ska strax äta middag och sen duscha, är ledig imorrn så då blir det shopping:D








Frukostblogg

Ligger i sängen och äter choklad, hade ju tänkt äta frukost samtidigt som jag internetade men eftersom Klara upptäckte att det funkar mycket bättre i vårt rum än vid köksbordet så... Slappt alltså! Fast jag är nästan klar iaf medan hon fortfarande sover. Ikväll kommer Linnea äntligen tillbaka, jag har bara väntat i två månader... Hela tiden som Klara varit här alltså:p I förrgår shoppade jag ovanligt lite, men en duschtvål från Sephora, en vit tröja och en Narutobok (nummer 49) blev det! Måste ju nästan börja tänka på hur jag ska få med allt hem. Hinner inte lägga upp nån bild nu, vi måste plocka ihop lite tvätt och fixa frukost. Varmt kommer det bli idag iaf!

RSS 2.0