Berlin calling!

Nu så ska jag strax sova, för att sedan vakna imorrn MORGON kl 01.55 :p Hehe jag får verkligen inte mycket sömn men tar väl igen det på planet... sen väntar fyra dagar Berlinresa extravaganza! Emelie tar över bloggen (väl??) tillomed tisdag då hon försvinner på sitt vietnamäventyr!

Seeyaguyssooon!


Fmjobb i stallet

Så jag jobbade bara förmiddag idag, för jag ska packa till Berlin (som jag åker till imorgonbitti klockan 6!) och Melina var snäll och jobbade för mig med väldigt kort varsel! Det var kul i stallet idag, jag och Emelie fick skotta snö från uteboxarnas tak. Det var lite annorlunda att se världen ur ett annat perspektiv, från ovan liksom :p Fast det blev rätt blött och kallt efter ett tag... men jag blev jättesur eftersom ponnysarna sprang runt i hagen och under såna moments har jag typ aldrig kameran med mig!! Där stod jag och skottade snö medan dom posade som galningar. Jösses.

Gud jag är typ trött redan nu. Jag måste lägga mig senast nio (herrarnas femmil slutar då-OS såklart) eftersom jag ska upp två på morgonen! Vi ska ju åka från Skavsta så det tar tid att åka dit. Nä nu måste jag kolla vad jag ska packa och hur, annars kommer jag bli nervös.

klart jag lägger upp bilderna!

Phu! jag och Emelie var inte så sent ute igår, kom hem halv två ungefär. Då höll curlingen på så vi följde 2 omgångar halvsovandes vid tvn och lyssnade på radion under sista omgången. Tyvärr somnade jag vid de sista stenarna och vaknade till då kommentatorn vrålade: "GUULD FÖR SVERIGE!!"
"Åh Emelie hörde du" sa jag sömnigt men glatt.
"Jaja nu sover vi!!" svarade Emelie. Hehe. En dag ska jag omvandla henne till en OSfanatiker.

Sedan var vi i stallet och red, jag hade Walentino och vi hoppade och han var helt sjukt bra. Jag klantade dock till det rätt mycket men det är skönt att jag börjat fatta lite hur jag ska göra med honom. Han är ju sån underbar häst!!

Så nu har jag köpt skor i Mörby med mamma och imorrn ska vi kolla efter en kappa elelr så till mig. Jag åker ju till Berlin på måndag, så jag kan inte ha min vinterjacka där. Jag vet att det är typ samma väder som här men jag kommer ändå behöva en lite lättare jacka inför våren ändå. Haha men det var lite kul i skoaffären. Jag har haft Jennie let me love you av EMD på hjärnan i två dagar nu, och vilken låt spelar dom när jag sitter och tjoffar ner mina fötter i ett par för små skor? Gud jag ville nästan springa därifrån. Nu kommer låten aldrig lämna mig.




Pantara hoppar finfint med Andrea!


Frosty och Estrid!


Agnes och Lord


Elsa och Lilla snubben


Sandra med sin söta medryttarponny (? eller är det hyrponny?) som jag tyvärr inte kan namnet på!


Den här bilden blev väl inte så bra skärpa men jag tycker Karro och Ella var så fina så den kommer med här!




Caroline och Twiggy


Alfred och Cattis minus hinderstöd




Hihi här var när Calippo blev lite föör taggad av Evas smackning


Alexandra och Torsten som hoppar stoort!


Oj jösses vad Calippo far! :p


Elisabeth och Annie siktar mot lamporna!




Lille Alfons! Jag menar Alfred!


Awww Enita!




Mulle känner att jag är lite närgången


Emelie är inte ledsen :p Bara lite oförberedd på kameran

Nu drar vi

Emelie är här igen, hon bor hos mig framöver på fredagarna! x) Hehe ne men vi ska ut nu och göra stockholm osäkert... vi är jättetrötta så vi kommer inte vara ute så länge. I vilket fall så red Emelie Calippo i hoppgruppen och jag fotade frenetiskt. Jag tror inte Emelie var så nöjd men Calippo är ju som han är så! Det är därför han är bäst! (iaf en av de bästa)

See ya!

Fredag morron

Woho, äntligen klar med min debattartikel:D Inte för att den tog så lång tid att skriva men... Snart ska jag till skolan och ha engelska och härlig fysik. Sen ska jag hem till Jossanx) Igår kände jag mig verkligen smart när jag skulle ändra på helgjobbarschemat, för hela månaden har jag gått omkring och tänkt att det är mars fast jag alltid skrivit februari, så naturligtvis ändrade jag fel månad och fick ändra igen... Sorry Natasha! Iaf, idag ska jag tydligen rida kl 19 i hoppgruppen enligt Evas sms, är det så många borta redan? Själv åker jag ju inte förrän på TISDAG!!! Det är iaf Calippodag idag:D Han var jätteduktig i onsdags på dressyren såklart:) Och så red jag igen kl 18 och hade Remi, gick väl sådär... Men ullegulle är han iaf:D Lorenzo var överlycklig igår när vi promenerade, han fick nämligen både köra ner hela huvudet i alla snöhögar och gräva sig ner med hoven:p Tur att nån gillar all snö... Själv hade jag bråttom igår när jag gick till skolan, skulle gå om en kille och gick därför ner från trottoaren eftersom han tog upp så mycket plats för att ta mig förbi... vilket resulterade i att jag knappt hann sätta ner foten på marken innan jag halkade och satte mig på rumpan:/ Och självklart kom jag inte förbi killen, plus att jag var bland en av de första i det långa ledet från bussen. Skitkul! Men nu måste jag stick till skolan, ska äta lunch med Ullis innan vi börjar:) 

Styrelsefotning

Idag trotsade jag mitt illamående och åkte till stallet och fotade stora styrelsen. Eftersom det var kolsvart ute fick bakgrunden bli tavlan i lektionssalen... får väl fota utomhus senare i vår antar jag! Sedan skulle jag ta individuella foton på alla, medan dom mötade. Och pinsamt nog kan jag inte allas namn så jag fick hosta lite försiktigt och väsa fram "Ehhh ursäkta, eh ja just du.. eh är du...beredd...?"*hålla fram kameran i menande gest*

Så nu tänkte jag vara snabb för en gång skull och lägga upp dom då. Nu alltså. Jag har nämligen inget historiaprov imorrn så det är awesome! Hoppas jag mår bättre imorrn, imorse var jag tveksam på om jag skulle orka nånting alls.


Awww från när jag fotade sommarbetet i SOMRAS. Finns det verkligen grönt gräs under snön? Finns det en blå himmel under de tunga snöfyllda molnen? (okej det finns det den såg jag ju tillochmed idag men jag tyckte bara meningen passade in) kan gröna blad växa på de kala spretiga grenarna?

Högst otroligt.

kan jag ta medalj i matte C??

Nu börjar OS om bara några minuter! Storslalom första åket! Hejhå! Matteprov check det gick dåligt förstås men jag har två kvar och fixar jag dom är betyget lugnt! jag får väl tänka lite som en OS-turnering fram till medaljen. Det blir nog inget guld i matte C men en en bronspeng borde jag väl kunna fixa?


VAD TYCKTE NI OM HEADERN

kommentarer!!!!!!!!!!!!!!!!!



jag är SUR för mitt matteprov kommer gå SKIT.

nu ska jag sova också. Gnatt

Aj:(

Urk idag tog jag vaccinspruta nr 2... Tydligen spände jag mig fast jag själv tyckte att jag var jätteavslappnad men det gjorde skitont och sjuksköterskan klagade på att hon knappt kunde spruta in det... Synd om mig! Men det är bara en vecka kvar tills jag åker! Läskigt:p Jag försökte förklara för min japanskalärare idag att jag skulle missa tre lektioner, efter typ fem ggr på en blandning av japanska och svenska så verkade det gå upp ett ljus för henne:p Vi ska skriva en saga på japanska, så min läxa är att skriva en skiss på den och lämna in när jag kommer tillbaka... Jag måste typ ta med alla skolböcker jag har till Vietnam:/ På japanska heter Vietnam Betonamx) Men nu klagar föräldrarna på att det är sent så dom vill sova, och datorerna är ju precis vid deras säng-.- Men Lovisa har iaf slutat spela hårdrock på högsta volym... Sov gott!


Ain't no surprise
Check out my Redeyes
...
Can't beat my
Can't beat my
No they can beat my
Brooklyn rage
I don't wanna be a furry
...

Melodi - Poker face
Jag - skrattar tills jag dör... Littlekuriboh är bäst av alla på att parodiera animé...
Don't get it? Kolla på Yu-gi-oh, och sen på Brooklyn ragexD


imorrn är dagen lång

för då har jag matteprov först och sen öht lång skoldag...och roddlagsmöte förhoppningsvis då! och eftersom jag har matteprov imorrn kan jag inte lägga upp bilderna från tävlingen idag. Eller imorrn för jag ska plugga då till historiaprovet på fredag. Så ni vet.

Snö snö snö

Hmm, har lovat mamma att fota runt huset så att hon kan skicka bilder till sin "familj" i usa (som hon bodde hos som utbytesstudent). Så jag ska snart ge mig ut i det vackra vädret och fota snö... Vill hellre fota hästar som Jossan, men jag behövdes inte i söndags i sekretariatet så jag åkte hem till Amy med Ullis och byggde på Sigge, som egentligen skulle varit klar förra veckan men jag tror inte dom hann klart. Jag åkte nämligen hem tidigare för jag skulle på Arvids musikal (ännu en familjeutflykt, i lördags var det Rammstein), som faktiskt var superbra (han är rätt grym på att sjunga om man säger så...). Rammstein i lördags var iaf ascoola, där kan man snacka om scenshow! Roligast var syntarn, som först dansade en mimdans, sen blev nedputtad i ett rostigt badkar av sångaren som sen åkte upp på en tio meter hög piedestal och hällde ett eldregn ner i badkaret, sen hoppade syntarn glatt upp i glitterkläder som skulle gjort Rebecca avundsjuk och gick upp till syntarna igen, som han spelade på medans han promenerade på ett rullband. Och på extranumret så skickade dom ut honom i publiken i en liten plastbåt som en lite annorlunda form av stagedive. Och ännu roligare är att jag nu vet vem min kompis Mattias i norrköping fått sin roliga gångstil ifrån:p Han är nämligen ett HUGE fan av Rammstein, så nästa gång jag träffar honom ska jag mobba honom för att han inte var där... Det sorgliga var att ingen tänkte på att ta med sig en kamera, fast pappa fotade lite med sin mobil iaf. Om ni undrar så hatar jag egentligen hårdrock men Rammstein är ett undantag:p
Om exakt en vecka och en dag så åker jag till Vietnam!!! Ingen ridning på typ tre veckor blir det:( Men förhoppningsvis är jag bara lite blek när jag kommer hem istället för väldigt blek som jag är nu...


Lite lagom sotiga efter alla eldshower...


bara för att jag är så dålig på att plugga

Så lägger jag in lite bilder nu. Jag har ändå pluggat en del.


Aww Nizzee!


Amelie fixar med musiken i domartornet. Jag tror hon d:jejade under hela tävlingen och hon var grym! Kanske en framtid som dj då? Bara dom fixar en scratchplatta till domartornet är det bara att öva på!






Soya!

Mantos sötar sig i hagen


Mantos öga


"It's getting hot in here...so take off all your... täcke"


Naawww Cossini!


Oj den här bilden kan man faktiskt experimentera lite med i photoshop! Eh när man inte har berg av läxor vill säga..


Calippoo






Mullii<3

godnatt bloggers

bara för att jag är så dålig på att plugga

Så lägger jag in lite bilder nu. Jag har ändå pluggat en del.


åh jag hinner inte

hade ju tänkt lägga upp bilder från tävlingen&så men jag hinner inte just nu! Råkade sova i tre timmar och som straff(...) måste jag laga mat. Brb!

Fota imorrn

Tänkte åka och fota dressyren imorrn lite grann. Fast nu säger Emelie att hon inte ska dit? Huh? Sen har jag förresten gjort en ny header till hemsidan, vad tycker ni? :):)

Jag lär

Nu lär jag Emelie om bra musiksmak. Vi har lyssnat på Michael Jackson när han var liten i Jackson 5 och sjöng helt otroligt bra i t ex låtarna Who's Loving You och I want you back. Och nu lyssnar vi på Janis Joplin. Emelie är väl måttligt intresserad. Hon vill mest sova. Jag var trött men nu jäklar, med all musik blir man fett taggad! Aja vi ska väl ta oss upp imorrn också... gnatt!

Emelie är här hos mig

Hörni!! Det gick ju jättebra på hoppgruppen! Mest tack vare Walentino förstås, har jag nån gång sagt nåt ont om den hästen tar jag tillbaka det nu! han är bäst! (dessutom fick jag coachning av Emelie, ville hon påpeka). Så iaf, okej framhoppningen gick väl inte awsum men när vi hoppade banan (som jag knappt kom ihåg) så var det plötsligt bara tuta&köra! :D

Nu tar Emelie över:
Woho Jossan hämtar en tröja till mig:D För jag fryser, hennes hus e så kallt... Men vår kladdkaka är supergod! Jag åt upp halva smeten;) Hoppade Cantos idag, han var lite för taggad/seg så det gick lite sådär:p Ibland rev vi och ibland låtsades vi att hindret var 1.50xD Nu ska jag tracka Jossan tills hon hittar en fin bild på mig att sätta in på min info på hemsidan...

Okej all for now! Vi uppdaterar sen om vi hinner innan vi knoppar!


Fredag igen

Tjo gud vad tiden går! Idag är det hoppgrupp och jag taggar... fast jag är jäättetrött så jag borde sova lite så inget allvarligt händer ikväll. Typ att jag rider in i väggen eller så. Förra gången råkade jag pricka en kon vilket inte var särskilt smart, jag fick hoppa av och ställa upp den heh:p Jag var så seg i hjärnan att jag höll på att säga (när Eva sa att jag skulle ställa upp den) "men det kan väl stallpersonalen göra"

Men det sa jag aldrig.. tur för mig! Ja så idag ska jag rida Walissöt tror jag, om inget har hänt! Och sen idag är det ju u:sekmöte och vi ska bestämma poster för styrelsen! Yayyy och sen efter ridningen kommer Emelie hit för vi ska leka idag! Så!


Enitaa

Gonatt

OS!!

OS är bäst!! Jag kollar hela tiden! Istället för att plugga! Jag lyssnar hela tiden! Istället för att sova! Gör som jag! Bli OSnörd!

Biverkningar: trötthet, förkylning, IG på proven (eller iaf inte MVG), isolering

Positiva effekter: Man hänger med i snacket, är alltid up to date liksom

Det är jag


YAY!

Vem är bäst? Emelie! Vem fick MVG i religion? Emelie! Woho:D


Jag-är-bäst-posexD

Too late Jossan,

Jag är redan sjukX( Fast jag mår bättre idag, var hemma igår också så förhoppningsvis mår jag tillräckligt bra imorrn. Då är det ju fysikprovet of doom och såklart stallet:) Jag trodde inte att jag skulle rida igår men det skulle jag visst, fast jag hade ändå inte ridit eftersom jag var sjuk men lilla Hampe var säkert jätteledsen:p Jag gick och la mig astidigt men kunde inte sova iaf:( Så nu har jag sömnbrist och onti halsen och är äckligt snorig... Och så måste jag plugga jättemycket fysikx( Men igår såg jag iaf på Det levande slottet, asbra:D (Av samma som gjort Spirited Away om ni undrar.) Hmm måste städa mitt rum idag oxå... Jaja det fixar sig:p


Mulle ser helt oskyldig ut som vanligt...

Men så fort man vänder ryggen till!


Hmm tomt på den tallriken...



Nej tomt där oxå! Och vad är plaströret till för?


Uppmärksamhet ja tack. Plaströr nej. Jag sticker nog till nästa bord och kollar vad dom har...


Hemma idag

ljög lite om att jag var sjuk :/ Så himla trött, så jag sov till elva och sedan pluggade jag sporadiskt och sen planerade jag berlinresa på sportlovet med några i Waxholm och nu ska jag plugga! Imorrn ska jag till skolan, lovar.


Semmeldagen

Bakar semlor idag! Ska återkomma med fullständig rapport om hur de blev. På fredag ska jag och Emelie trotsa våra utgångar och istället ha en lugn myskväll hos mig! Yayyyy! Jag får väl bara se till att hon inte blir sjuk innan dess, har ju hänt förr... :p Tänk att det redan är tisdag nu förresten, imorrn är det onsdag och efter onsdag är de jobbiga skoldagarna slut och man har bara torsdag (kort skoldag=kort dag) och sedan är det fredag och den är kort och veckan är snabbt slut! Jösses! Time flies mina vänner! Även om man känner att det är segt att gå i skolan/jobba under veckodagarna och bara längtar till helgen ska man väl försöka inte stressa igenom veckan utan hitta någon ljusglimt under varje dag så varje dag blir betydelsefull! För sen står man där och är gammal och har bara stressat igenom sitt liv i princip. Så tänker i alla fall jag. Eller, jag tänkte börja tänka så idag.


Skulle jag vara häst, utan sorger och besvär skulle jag nog se ut ungefär såhär.


fast den här kanske känns mer än mig.

Jag älskar att mina inlägg blir så himla offtopic! Jag ska skriva "blandade tankar" som rubrik till resten av mina inlägg.


Hihi

Jag red Windy idag:p Det var svårtxD Men hon är väldigt gullig:) Nu ska jag göra trist fysik, Isabella tjatar om att jag ska skriva om henne, hon är sjuk och hostar det gör jag med, så nu har jag gjort det... Och svantegull var supergullig och har fått börja gå lektion:D


Igår söndag

Hej kära läsare. Nu ska jag berätta lite mer om igår. Jag är visserligen lika trött men så får det vara. Jag jobbade på förmiddagen och runt ett tävlade jag. Med Walentino. Malin Isaksson red honom först och det gick väldigt bra av vad jag hörde! Så bra tänkte jag, nu hade han dessutom sett banan. Pörf. Men helt plötsligt blev det väldigt stressigt, dels för att jag hade trott att jag var  nummer elva istället för nr nio och dels för att jag underskattade snabbheten på ekipagen framför mig. Så jag hann typ galoppera ett varv med stackars Walis och hoppa oxern och räcket, sen var det skjuts in i ugnen, jag menar banan.

Och banan var svår, jag höll på att memorera den hela tiden medan jag red runt i väntan på startsignal. Men hur sjutton red man till femman nu igen..? Ettan var ju lätt att hitta, tvåan likaså. Sedan när jag skulle till trean känner jag hur jag har bara tåspetsen på höger stigbygel. Sablar tänker jag och försöker febrilt hitta den på ett snyggt sätt medan jag rider under domartornet men ingen stigbygel återfinns och jag får hoppa fyran utan stigbygel. Sedan ska jag ju till femman. Som INTE var rakt fram nej. Det kom jag på med typ fem meter kvar till hindret framför (som var nr 2). Sväääng! Efter femman håller jag på att ramla av plus göra illa Walentino eftersom jag försöker hitta stigbygeln så jag kommer inte på nåt bättre än att sakta av, göra en volt och sedan, med stigbygeln i tryggt förvar köra vidare. Sexan, fel galopp efter hindret och sedan sjuan. Pust.

Så efter hade jag så dåligt samvete. För Walentino hoppade ju jättebäst och jag totalförstörde allt allt allt! Vi fick ändå 58 stilpoäng, hade verkligen trott att jag skulle få typ trettio. Så det är väl bara att satsa på nästa tävling eller...?

Jaja nu ska jag lägga upp bilder.


Melina och Mike


Ylva och Cassander


Taikon är glaaad och Anna


Emelie och Calippo flyyyger! Ända till femman där Calippo inte ville vara med längre. Men dom tog sig runt hela banan ändå och Calippo är bäst iaf :)

Så det var alla bilder jag hann med igår faktiskt, jobbade ju egentligen så jag hann bara fota några få.

jag är trött

så jag orkar inte blogga. Jag ska sova istället. Jag har fkatiskt räknat massor av matte sen jag kom hem från stallet! Hela tio tal tror jag. Nej vänta lite här, tolv tal är det banne mig! :D

Kan ju säga såhär: min tävling innehöll bla
- stress
- tappad stigbygel
- trötthet
- avsiktlig vägran
- och dåligt genomförd ritt på bra häst

jag är bra! :(

:)

Calippo och Remi är riktiga drömhästar:D Fast Calippo och jag behöver nog jobba lite på att komma över hindrena oxå:P Nu ska jag strax tillbaka i stallet, har bara varit hemma två timmar och käkat middag och kollat på ponnyakuten, dags att höa alltså! Och så fick man blommor på årsmötet idag, alltid trevligt:) Ska bli spännande att se hur det blir med nya styrelserna för u:sek och klubben... Men det får jag skriva lite mer om en annan gång;)

u:sek 2010 here we come!

Japp årsmöte idag då! Absolut sista dagen för gamla u:sek vilket kändes väldigt sorgligt med tanke på att vi haft så kul år tillsammans! Men jag är säker på att nya u:sek kommer bli awesome :D Vi hade ju möte som sagt och det kom faktiskt jättemånga, många fler än vad jag trott! Måste bero på min raggningsrunda jag gjorde igår och idag, haha :p Ja så vi röstade, alla fick ge aktivitetsförslag, jag kan ju återge några här:
- De vanliga typ påskäggsjakt, chokladbollsjakt, hundhoppning
- Lite mer ovanliga, typ u:sek som ridlärare, ridlärare rider ridskoleponnyer (ett specifikt förslag var att Gunnel rider Stanley, förslaget kom från gissavem :p)
- Övernattningar lite varstans
- ännu läskigare spökkväll

Så vi i u:sek har ju en del att uppnå i år, vilket känns kul! De nya i u:sek blev Matilda J-L, Camilla R, Melina K och Ellen C-R! Så det blir ju bra med nya friska fläktar! Fast vi har inte bestämt posterna än och därför kunde jag inte uppdatera hemsidan som jag tänkt. Eller ja jag kan ju skriva om årsmötet men jag tror jag gör det imorrn... om jag ska lägga upp bilder måste jag ändra storlek på alla och det tar SÅN tid! Här kan man bara klicka in dom vilket går mycket snabbare. Så det ska jag göra nuuuu


Grappoww är hungrig


Glad stå-på-marken-banpersonal


Ella kör fullt ös medvetslös


Majkii hoppar


Anniebannie hoppar!


Molly&Navaronne


Helena och Danton!


Elisabeth och Annie


HIhi lilla Alfred blev grön!


Så söta små! Ramunder&Bettan


HAha Emelie är sur för att hon missade fredagen:) Det är bara att kolla på bilderna ovan Emelie, så är det som att du nästan var där!


Jag undrar varför Emelie är så sur för?? Hehe ne jag var väl inte helt på alerten idag, blev lite sent igår..

Sedan lekte vi fulast i u:sek men dom bilderna får ni inte se, dels för att jag itne tror att dom andra skulle bli så glada då och dels för att jag typ vann så :p


Hah fast här är Alexandras bidrag och den var typ snyggast så får den komma upp här! jag tror dock inte att hon la ner så mycket möda i vår tävling...


Kankse tur för Emelie att hon inte vet vad Rebecca håller på med..? :p


Rösting rösting på Årsmötet!


Glada barn på mötet!


Tja som ny medlem i u:sek får man börja städa direkt! Vilket Camilla får erfara


Hejdå gamla u:sek(halva gamla u:sek då) in med nya!

<3 bildbomb

och fler bilder blir det väl imorrn antar jag,, nu MÅSTE jag sova om jag ska orka upp! Måste förbi mörby och ta ut pengar till tävlingen INNAN bussen går imorrn. Vilket blir svårt.

gdkjshdkh%¤/&%()dhgkjdshl

Jag vill inte blogga. Jag är sjuk och det gör mig så arg!!! Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag vill till stallet........ Vi som skulle ha värsta avslutningsfikat ju....... Och hoppningen missar jag igen:(:(:( Men nu har jag bloggat iaf så nu ska jag återgå till att vältra mig i självömkan...

ponnyakuten

Kollar ni också på det! Det är så himla kul tycker jag! Jag försöker få Emelie att kolla också genom att delge några händelser från serien för att få henne att känna sig utanför när hon inte fattar vad jag snackar om, men hon verkar inte nappa på det... Dom lägger tydligen ut nya avsnitt på svts hemsida redan innan dom sänds! Snacka exklusivt! Få se om jag hinner kolla ikväll, ska ju plugga naturkunskap och projektet och allt sånt där... jobbigt att gå i trean.


Om inte annat får man ju världens sommarlängtan när man kollar på ponnyklubben... jag menar akuten... beach 2010 here i come!

bildbrist hörni!

oj vad gör man nu då! Det känns som mitt bildförråd börjar sina lite! Jag har ju i princip lagt upp alla bilder jag har (läs: kan) så nu känns det som att jag antingen får gräva djupare i bildarkivet eller helt enkelt fota nya, förslagsvis på fredag i hoppgrupperna. Får se hur det blir dåå, jag tycker bara det är så bökigt med kamera när jag står på marken, för jag känner att jag måste hjälpa till också med att höja hinder och grejer :p Och man blir typ fem gånger så långsam när man har en kamera som tjongar mot stödet hela tiden. Men men. I'll do my best. Och nu tänker jag lägga upp lite bilder, helt oupplagda :o **exklusivt för er**


Hehe här är från semmeldagen -09 när jag bakade semlor med Sofia... försökte faktiskt göra den snygg! Lyckades ej! Men man kan ju inte få all! (vi glömde kardemumman men det gick bra ändå, jag hällde i lite i grädden ba. Man är ju inte bakom flötet)


Här är Svante, mormors gamla hund, looking suspicious


Oh jag och Svante(fortfarande hunden) dan därpå, när vi tävlade i juniorhandling som vi vann i! Massa barn med men just vi vann! Och det är inte ens min hund! Gud jag kan snacka om det här i evigheter, bara att grabba tag i mig om ni vill höra mer ;D Svante springer nu i hundarnas himmel, medan mormors nya hund Herman inte litar på mig för fem öre. Så vår juniorhandlingstävlingsperiod har än så länge varit väldigt kortvarig... Btw detta var i 2007. 2007 hörni! Så mitt hår bör vara förlåtet.


Jag räknar detta som ett av de bästa foton pappa fotat. Det föreställer min storebror "latmasken" Marcus. Han faller. Under en skidresa i Saas-Fee


Jag sekunden efter! Sejfar lite, vi körde ju offpist och ni vet ju vilka glaciärsprickor som lurar under snön. min skidstil har väl förbättrats rätt rejält, detta var liksom way back in 2006


jaja hästbilderna kommer straxx! Här är jag och Freddie, på väg till julmarknaden på skansen för några år sen...det är därför jag har tomteluva på mig.


Aww jag fattar inte hur vi kunde förlora båda dessa söta kaniner under samma år?? Borde vara fysiskt omöjligt, iaf etiskt.


Haha sen när blev Mulle=Bert Karlsson? Aja jag antar att alla kan ha dåliga fotodagar


Scoby är typ vampyr? Egentligen?


Alfred och Taikon busar i hagen, wiiee!

nä nu pallar jag inte lägga upp fler... fast jag hade ju en del bara man gräver :p Jaja back to plugg


reklampaus

idag hade jag religionsprov och det sög! plus att jag varit supertrött hela dagen :/ Nu drar det ihop sig hörni! På fredag är det sista mötet med gamla usek och sen kommer nya superusek in! på lördag alltså. Och eftersom det är alla medlemmar i drk under 26 år som röstar är det väl smart om ni showar upp på lördag. 15.15 i lektionssalen. Yayyyy!


Hihi kolla sötaste ponnyn dök upp bara sådär. Han dyker upp på lördag. Gör du??! :p

Innebandy i mitt <3

Haha, hittade en massa bilder från ett innebandylägerxD Tänk, snart har jag inte spelat på ett år, jag som spelade ända från fyran till tvåan i gymnasiet... Jag får kolla på bilderna och längta litegrann istället...


Gamla Täbylaget:p Gissa vem som är jag;)

Ooh vilka skillsxD


Hehe lite seg på att teka...


Tja så ser det ut på innebandyplan helt enkelt:p


Mysigt

Jag vill också sova lika mysigt som Tippan gör. Man vill bara kraaama henne<3 Men då vaknar hon och det vore ju taskigt... Det lät lite på mitt förra inlägg som om jag bara hört en massa hemska saker i helgen, men jag har haft jättekul och träffat en massa roliga människor=) Och såklart lärt mig en massa saker, för det var ju liksom meningen:p Idag var det t.o.m. roligt i skolan, för jag och Ullis började bygga på Sigge (vårt projektarbete, en robotfågelskrämma). Det bästa var att vi satt vid ett bord i en korridor där det som tur var inte gick så många människor och sågade/högg/filade upp ett runt hål i en genomskinlig plastback som ska bli hans huvud... xD Fick lite konstiga blickar där:p Plus att filarna inte direkt lät så diskret. Uppenbara naturare? Nää... Snart ska jag till stallet på privathästskötarkurs. Hmm undrar vad man får lära sig? Egentligen borde jag plugga fysik, har kursprov om två veckor... Men det går förvånansvärt bra på uppgifterna i boken:P Fast jag har ju bara gjort ett o ett halvt kapitel av nio... En superkul grej är att Ann Kellser har en japan på sitt jobb som jag ska få träffa:D Hehe jag ska terra henne med frågor om Japan:p Hon var iaf typiskt japanskt fnissig fick jag veta, och det kan ju inte vara dåligt;) Jag önskar att jag fick åka till Japan nu! Men jag ska åtminstone till Vietnam jättesnart:D 5 mars närmare bestämt tror jag;D Så då ses vi inte på två veckor... Skööönt med semesterxD


Hit till Phu Quoc ska vi :D


Men jag vill till Tåkyååå


Tröttheten sänker sig

Blööö jag är trött :((:( Jag vill sova men jag får inte det för då kommer jag aldrig lägga mig ikväll. Igår vaknade jag ett och la mig två. Alltså två på natten. Det var ju inte så lyckat.


Hemma:)

Hehe insåg att jag glömde skriva kategori förra gången... Så då gör jag det nu;)
Hmm jaa vad menar jag med det citatet? (Läs jossans inlägg så fattar ni). Jo att vi har en fantastisk klubb och ridskola och är väldigt bortskämda:p Jag menar inte att det är jättedåligt på alla andra ställen som jag fått höra om på konferensen men vissa skräckexempel... Tänk bara: vi har en välfungerande ridskola med fina hästar och man får tävla och vi har inte en massa privatponnybarn som är snobbiga, klubben anstränger sig för medlemmarna och det är ett bra samarbete mellan stora styrelsen och u:sek, vi har två fritidsledare och u:sek fungerar bra! Alltså inga problem, det är chill;) Plus att vi har råd med fritidsledare överhuvudtaget och kan skicka folk på en massa utbildningar och har elittävlingar och får åka ut och tävla lag med ridskolehästarna... Och att alla människor är bäst:D Och vi har inte en samlingsplats för knarkare i skogen och inga idioter i styrelserna som snor pengar av u:sek och jättemånga engagerar sig och vi har skötare till alla hästar och jag kan fortsätta ganska länge men det blir lite långtråkigt till slut...xD Jag är helt enkelt väldigt tacksam:) Så nu lägger vi upp lite fina stallbilder eftersom det var lite brist på det:p


 



Hehe, alla bilder är från 29 oktoberxD


hej bloggeeen

jag har fortfarande lite kval för det där med att jag inte skrev upp att jag jobbar heldag på anmälningslistan till nästa söndags hopptävling.. Så jag messade bettan, för jag vet att hon brukar klappa på Ramunder på söndagar. Men inget svar där inte. Fast dom brukar ju ta ner listorna på onsdagar väl, så jag kan ju tvinga Lovisa eller Emelie att skriva dit något eftersom dom brukar komma till stallet på måndagar eller så.

ja och idag kommer familjen hem från Thailand. Så jag ska göra en krämig rotfruktssoppa. Det är lite klurigt dock eftersom jag är allergisk mot råa rotfrukter, och börjar alltid klia och få utslag när jag skalar potatis/morötter eller så. Så jag får göra det där jättefort och sedan tvätta händerna direkt och typ ta lite frisk luft. Så brukar inte halsen svullna så mycket iaf ;)

Vi har för lite bilder i bloggen tycker vissa. Så jag lägger väl in en liten en.


gimme gimme vår gimme vår gimme gimme vår


Igår&idag

yo bros! För er som inte vet; idag är det lördag och igår var det fredag. Igår så var det u:sekmöte som vanligt, vi gick igenom massa viktiga saker, och sedan var det (gaah) hoppgruppen! Jag hade världens ångest inför den, jag var jättenervös att jag skulle faila som vanligt. Men det värsta som hände var att jag hade för varma kläder på mig så det blev som en het källa innanför min tröja, alltså vääldigt varmt. A okej, galopperna gick väl inte så bra, jag tror inte jag fick rätt galopp efter något hinder:p Men annars gick det faktiskt bra! Eller mycket bättre än tidigare på terminen. Och det fläktade jätteskönt när man hoppade :p

När jag kom hem la jag mig i princip direkt för jag skulle jobba idag. Ändå var jag jättetrött imorse. Men jag jobbade bara fm och sen red jag S<33 Han var jääättemysig och jätteduktig och jättegosig&kelig så jag vet inte vad! Hann sköta Frosty också:p

Emelie hälsar från sin ungdomsledarkurs eller vad det var med de väl valda orden; "vi ska vara glada att vi rider på drk" mm undrar vad hon kan mena med det..? det kommer hon förklara när hon kommer hem! Tror jag:p

Ikväll hade jag tänkt typ kolla på melodifestivalen själv men sedan ringde min kompis så jag är lite social idag ändå. Det blir väl bra.

Btw skrev jag upp mig på hopptävlingen nästa vecka! Jag hade egentligen inte tänkt vara med, men sen blev jag klok i fem minuter (eller bara dumdristig) och tänkte; även om jag aldrig får någon placering, hur ska jag någonsin kunna bli bättre/utvecklas om jag inte tävlar? jag kan ju inte bli bra om jag inte är med liksom. Det funkar ju inte. Så! I'm on. Även fast jag jobbar. Åh justja skit jag glömde skriva att jag jobbar heldag! Nejjjj........



essie är sur för att magnat jämt följer efter honom "lev ditt eget liv nångång!!"

Today

Det blir ett litet snabbisinlägg, ska till skolan om ett tag men först måste jag hinna packa till Eskilstuna och läsa senaste Naruto, Bleach och One Piece såklart:D Ikväll är det hoppelihopp som gäller och en massa möten, jag har iaf bakat goda kladdkakemuffins igår som vi ska mumsa på;) Hmm undrar om jag äntligen lyckas rida Cantos idag, hade honom näst sista gången innan jul och sen var han halt första gången efter och andra gången var jag sjukxD Men inte idag! Däremot har jag bara tråkig fysik idag i skolan, och vi har kursprov om två veckor! Lite kört om jag inte råpluggar... Asså nio kapitel fysik B, känns ju kul. Men men, i helgen ska jag ha kul iaf och fika en massa och gå till hotellets relaxavdelning och prata med en massa förhoppningsvis intressanta människor:) Så jag missar min lördagsridning igen:( Men Lovisa är asglad...:p

Imorrn är det fredag

Och då är det hoppgruuuppppppp...... Har inte så bra känsla inför den, jag vet att jag måste försöka tänka positivt för annars går det bara åt helvete men det är svårt när man inte har så mycket positiv känsla att tänka tillbaka på, den här terminen iaf!

Jag ska iaf försöka tänka såhär :

- Jag går i hoppgruppen för att lära mig saker, inte för att vara bra på en gång
- Man måste vara dålig för att kunna bli bra (alltså har man ingen dålig känsla vet man ju inte hur en bra känsla känns för det blir ingen skillnad annars)
- Walentino är snäll och söt och hoppar bra
- Jag kan faktiskt lite, måste bara fokusera!
- Går det dåligt får jag ut mer av hoppgruppen eftersom jag får mer tips om hur jag ska förbättra mig, än om jag rider jättebra hela tiden. Då blir det ju ingen mening.

Så, yay! Hehe heja hoppning


Hej hopp

Film check!

Nu har jag sett filmen. Den var inte speciellt läskig. Det läskiga är att jag nu är ensam hemma. Får ha hög musik och inte tänka på något förutom läxor, läxor är typ det mest avskräckande som finns, näst att skotta snö.

Hjälp det funkar!

Gah! I mitt projekt ska jag analysera en film som heter Child's Play 3 (den onda dockan), världens B-film men jag är verkligen terrified av dockor så jag vet inte hur jag ska sova inatt eftersom Ullis&Emelie kommer alldeles strax och ska se den med mig... och den fanns inte på  buylando så jag googlade och hittade en onlineversion (som verkar funka)! Så ja, wish me luck! Åh nu börjar det blåsa sådär skräckfilmsläskigt utanför mitt fönster...


Hjelllp!

hårz

Jag håller ju på med en serie och äntligen blev jag klar med en till ruta... denna tog jättelång tid att göra eftersom jag höll på med skuggor och grejer! Jag har typ inte alls jobbat lika länge med de andra som med den här men eftersom den här är en close-up måste man ju pilla lite mer med den... nuff said!


Lite av braheten med bilden försvinner visserligen...bilden ska upplevas live! :p

I skolan...

Woho, första gången jag använder kategori Emelie och dessutom bloggar i skolan! Hoppas ingen som går förbi kollar:P Aja jag glömde bort att blogga igår så det får väl bli två gånger idag för att mejka upp;) I lördags red jag gulliga Mike:D Det var superkul, han är så himla söt<3 Fast inte särskilt väluppfostrad... Och i fredags var Calips bäst i hela världen som vanligt<3<3 I söndags var däremot inte jag i bästa form men det gick helt ok med Scoby, han var lite seg som vanligt bara:p Men bäst av allt var söndag kväll när jag var på Depeche Modes konsert!!!:D Anna frågade mig lördag kväll om jag ville gå för hennes syrra var sjuk, och jag som varit sur i ett halvår för att jag inte hann köpa en biljett, och så får jag gå iaf! Den var asbra såklart:D Men jag hade ju sovit hos Jossan fre-sön så jag hade ingen kamera med mig och det hade inte dom andra heller (Malin och Annas brorsa Magnus):( Och så var det en jobbig snubbe som hade med sig en fickplunta och söp konserten igenom och brölade i våra öron:( Men det mesta var jättebra:) Nu ska jag ha debatt på engelskan om huruvida homoadoption ska vara lagligt (vilket det redan är), och jag är rätt säker på att vi kommer äga den andra sidanxD Jag är på för-sidan alltså... Sen efter svenskan ska jag hem och sova... Igår var jag på styrelsemöte iaf, det börjar ju dra ihop sig till årsmöte och en massa grejer. I helgen ska jag på ungdomskonferens för alla som blev årets ungdomsledare i distrikten och två från varje årets ungdomssektion, ska bli kul:)

Såhär får man inte rida!

Kolla vilken bild jag hittade! Jag håller på med en serie och fick hjärnsläpp och glömde hur en deltatygel ser ut. Så jag googlade och kolla bilden som kom upp :o


stackars häst...

I'm a (wo)man of my words

Så jag tänker nu lägga upp bilderna från igår! Även fast jag är jättetrött och även fast jag borde göra något viktigare och även fast det är jättemånga bilder! Let's gooo


Vivianne och Radieuse


Mulleeee<3


Emelie &Scoby rider fram

¨
Åsa och King


Liliane och Walentino


Rebecca och Cito


Nadja och Steicea


Emelie o Scoby


Mulle dissar Bettans treat... hon hade tillochmed offrat en lite smula från sin panini så vill han inte ha!


Lilla Mike kikar ut! Heh fast jag uttalar det "Majkii" av någon anledning


Mike igen!


Den här skulle kunna vara något filmomslag. Jag tänker mig "Mike på spännande äventyr (med hästskötare)" eller så


Mullebulle ska ut i hagen


Hihi Lillis är taggad på hage


Såhär taggad



Windy tycker också snö är kul




Oj Selma still going strong


Toppis beter sig som den ungponny han är


Wiii






Hehe någon är övertaggad?



PHU vad många! Copyright jag

Kallt!!

Mitt rum är verkligen svinkallt!! Hur gör man för att det ska bli varmt? Jag tror elementet är på, ändå sitter jag här med filt runt och huttrar :( Ja, ska snart bli ännu kallare för jag ska ut och jogga med Lovisa, yayyy. Hm man kan ju inte ha jacka så jag får köra lagerpålagermetoden och springa för att hålla värmen... och jag är så TRÖTT också! Hur är det möjligt att jag är såhär trött?? Jag höll på att somna på tre lektioner för att jag var så himla sömnig!

I vilket fall tänkte jag bara säga att efter jag joggat ska jag lägga upp bilderna från igår. Så ses snaart...! om jag inte förfrusit mig vill säga.

RSS 2.0