Tagga scones imorrn!

Vi har ingen mat kvar, får ny imorrn... (hoppas vi). Alltså blir vi tvungna att baka imorrn! Verkligen hemskt. Så vi måste gå upp tidigare, vilket faktiskt är lite hemskt. Men nu är det inte så långt kvar tills jag åker hem på semester! Då ska jag fira min födelsedag med släkten. Här blev det inte så mkt firande men vi bakade kladdkaka och chokladbollar och kollade på Eurovision på kvällen så det var mysigt:) I fredags var vi lediga så då var det shoppning, men jag köpte inte så mkt bara en tjocktröja och ett par tofflor och lite presenter. Har en massa presenter att shoppa, har ju två syrror plus jossan som fyller år i juni och så studentbarnen som ska firas. Känner mig iaf väldigt gammal som är 20. Knäppt. Kommer nog inte vänja mig förrän jag är 30 och då börjar det om igen haha:p När jag kommer hem ska jag ladda upp en massa bilder här och på fb. är så segt här så jag orkar/hinner aldrig välja ut några. Men jag har säkrt inte så mkt tid hemma heller men jag ska försöka! Heh gonatt!

Hem till Sverige

Sista maj åker jag hem till Sverige! Men bara en vecka på besök, sen åker jag tillbaka till Spanien. Har ju nämligen vunnit ett ungdomsledarstipendium som jag måste ta emot! Och så passar jag på att gå på alla studenter:p Jag ska hänga en massa i stallet och köra bil så jag inte glömmer hur man gör. Det känns jätteskumt för jag åker hem på min hundrade dag här i Spanien, och det var min minimigräns om det var tråkigt här. Men nu har jag ju superkul så det är lite knäppt att åka hem ändå. Men när jag är hemma ska jag lägga upp en massa bilder för det är så jobbigt här med segt internet. Men nu ska jag strax gå och jobba, här regnar det:( Men i förrgår var det hagelstorm på kvällen, det var lite jobbigt när vi skulle försöka få in alla hästar och dom inte ville. Men nu måste jag springa till jobbet!

Strax börja jobba

Sitter och äter frukost, jordnötssmöret som Lovisa tog med till mig tog precis slut. Tur att Jessica kommer imorrn med mer! Imorrn ska vi vara lediga och gå runt i Santiago innan vi tar bussen till flyget och plockar upp henne. Och sen blir det lite mer sightseeing. Varje frukost kollar vi på MTV, och det är alltid först disaster date om vi är tidiga, men oftast kommer vi lagom till parental control. Så snart har vi nog sett alla säsonger:p Och nu har Klara varit här nästan en vecka och det funkar bra:) I lördags hade vi markarbeteslektion, och jag red Dolores som är superfin! Men hon kanske ska säljas till Portugal.
Nu går alla avelsston ute runt uteboxarna på dagarna, så vi måste släppa ut en massa hästar inne i stallet i paddockar och sen flytta in alla unghingstar från uteboxarna. Det som är lite jobbigt är att ett- och tvååringarna älskar att smita under och genom staketen så då måste man fösa tillbaka dom och laga staketen, men ibland ger vi upp och så får dom gå i hagen bredvid ändå. Men det värsta är när dom små fölen råkar följa efter och sen hittar dom inte igenom igen och ropar efter mamma som tycker att dom ändå är så nära så det är ingen fara. Då får man hämta mamman och sen gå till fölet och tillbaka. Men det är jättemysigt när man står och mockar uteboxarna och alla fina hästar står och betar runtomkring:)
Ikväll ska vi städa huset! Yay!

RSS 2.0